Döv

Känner mig lite smått döv. Är ju fortfarande förkyld, och det har satt sig i öronen :/ så jag hör inte så mycket.

Men iallefall så är jag på jobbet nu och dagens trevliga överaskning var att Sara jobba, så första tjejen jag jobbar med ( om man bort ser från mamma) sen jag började :). Mycket trevligt.

Dock så börjde jag skriva runt 10 och nu vid halv 2 skriver jag klart de XD. De har varit mycket folk idag och mycket strul :/ inge kul så jag är slut i hela kroppen. Men nu är det bara en 20 min kvar så snart får jag sluta :)  

Studentpresent ? :O

Ja jag kom på för en stund sen vad fan ska jag ge min pojkvän i Student present? :O Han har fått ett halsband och ett armband av mig redan, och när jag frågar han så säger han att han vill ha mig ( men de har han ju redan) och sen  säger han att han inte vill ha nått. Men jag vill ju ge han nått :/. Jag vet inte vad jag ska ge han, och det får inte vara för dyrt heller.

Nån som har nån ide ? :/

Intervju

Nyss ringde tjejen som ska intervju mig från CC. Hon sa att hon skulle till Sundsvall imorgon. Då tänkte jag perfekt, dock jobbar jag till 2 men hon skulle kolla hur länge dom skulle vara där. Och nyss fick jag ett sms där det stod att de skulle vara där till 2 :/ jag slutar 2 :S. Så det sket ju sig, men hon vill att jag ska komma till Huddiksvall till veckan. Det känns ju så där efter som jag fick ju åka till örnsköldsvik med SI.

Varför kan inget gå som jag vill varför måste det alltid vara nått som gör det svårt och jobbigt? :(. Nä vi får se vad som händer måste prata med mamma om de :/ så mamma läser du detta så ring mig (vet ej när du kommer från köpenhamn.) 

Från bullmamma till latmask

Igår kände jag mig super duktig. Dagen började med att jag åkte och jobbade. Sen när jag kom hem så började jag baka, jag bakade en kladdkaka, maränger men choklad och en dubbelsats med chokladbollar. Efter de så kom min pojkvän hem ganska så full efter att ha varit på mösspåtagningen så då fick jag ta hand om han mata han lite och gå och lägga han så han orkade med kvällen. Sen städade lite här hemma så det vart snyggt. Sen laggade jag middag till mig ,pojkvännen och lillebror. Efter de vart det väcka pojkvännen käka och sen kom en kompis till Johan ( pojkvännen) och vi satt här och planerade för kvällen. Slutade med att vi åkte till en komis till dom och de drack lite (jag körde) sen åkte vi vidare till nästa fest, kommer dit och blir typ utkörda av killen som har festens mamma för de skulle upp tidigt dagen efter och de ville köra alla till stan nu och sova sen. Så då åkte vi hem till mig och drack lite även jag. Sen tog vi taxi ner till stan och träffade massa trevligt folk, bland annat Ida som jag inte har träffat på evigheter, men nu fick jag gratta henne personligen för att ha matchat med sin familj. Sen runt 2 vart det taxi hem och sova.


Marängerna


Kladdkakan


Chokladbollarna

Så nu behöver jag nån som hjälper mig äta upp allt annars får jag ont i magen :/ Nån som ställer upp? :) 



Till middag vart det kyckling i påse, riktigt gott faktiskt :). ( sen är även min svampbob-kokbok i bakgrunden)



Idag har jag varit världens slöaste,, har typ legat i sängen hela dan (förutom när jag har varit ute med hundarna. Jag har också mått dåligt gjorde nog inte min förkylning så bra att varit ute :/ men jag var inte bakis men hade ont i magen och mådde illa :(. Så orkade inte göra mat och Johan har tjatat om Donken sen 3 idag så det fick bli de. 

Men nä imorgon blir det jobb igen och sen städa undan här för det har blivit lite stökigt :/.



 





































'''''''''''''''''''''''''''''''''

Förlåt :(

Jag har lyckats smitta ner min pojkvän ( inte så konstigt eftersom vi sover tillsammans) men tycker synd om han eftersom han har mösspåtagning imorgon :(. Menjag får trycka i han lite olika piler och bra saker så han blir bättre. Men sen så har jag även smittat min bror som redan är sjuk (dock var han inte förkyld som han har blivit nu) och jag har smittat mamma som åker till malmö imorgon, och hon och pappa ska även åka till ullared när de åker hem XD. De ser fram emot de, men jag undrar hur tusan pappa ska orka med de när han blir less efter 3 timmar på birsta XD. Ja men hoppas alla slipper bli lika sjuk som jag har varit :).

Men är det nån som har varit på Ullared som vet vad man kan skicka en önske frågan till päronen när de åker ? Som är billigt och bra :).

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och försöka känna mig mer som en människa och försöka få bort min sjukdom.

En vecka

Nu är jag klar med min ansökan på Culture care. Det ska ta en vecka tills jag får veta om jag är godkänd eller inte. Är väll helt okej nöjd, har inte så många refferencer som på SI men det går nog endå. Men jag känner att jag vill att nått ska hända NU. Jag vill att min plan ska bli av, jag vill åka till Usa i Augusti. Så vi får se om det händer nått.

Men de verkar vara riktigt segt med alla au pair förmedlingar. Vilket är tråkigt eftersom vi är många som vill åka och få familjer. Och det kan ju sluta med att man tar första bästa familj bara för att åka och sen känna att det är fel när man kommer dit. Vilket inte är bra :(. Men jag hoppas det händer nått för mig snart för jag vill verkligen detta och jag har velat de i jätte många år och äntligen tagit tag i de. Så håll tummarna för mig.

Föresten är det nån som vet nån roligt au pair blogg ? Skriv gärna och rekomendera. För tycker de är så roligt att läsa om andra som gör samma äventyr som jag (förhoppningsvis) kommer göra :)

Trodde jag ja

Ja förra inlägget sa jag att förkylningen var bättre, och ja de är lite bättre men de hjälpte nog inte att stå i en frys i ca 1 timme och plocka fram varor och sen plocka upp dom. Men nu är jag hemma och ska förska sova lite och ta det lungt så jag blir frisk. Vill verkligen inte vara sjuk :(

Vaken, friskare, jobba

Rubriken säger allt. Jag vaknade för en stund sen, jag mår mycket bättre än vad jag har gjort i helgen ( dock inte helt frisk ) och nu ska jah på jobbet.

See you later aligator


Studenten

Nyss satt min pojkvän här med sin student mössa på. Han tycker nog att de är skönt att allt är slut snart och att han har de roliga framför sig ( festandet). Han peppar just nu tills mösspåtagningen på onsdag. Så då kanske jag ska komma och kolla på alla studenter på torget och knäppa lite kort. Jag kommer faktiskt ihåg mösspåtagningen förra året, jag hade druckigt och var lite rund under fötterna men de var inte så jätte mycket. Sen bad en kompis till mig att ta hennes stora telefon. Jag sa ja och sen när allt var klart så hittade jag inte henne eller hennes telefon som hade legat i min väska. Jag fick lite panik och skickade ett sms till henne och skrev har du din telefon eller är den borta? Sen hittade jag henne då frågade hon hur mycket jag hade druckigt efter som hon tyckte jag hade skickat ett konstigt sms. Men jag tyckte det var normalt om hon hade den så hade hon svarat annars hade hon inte och då visste jag att hon inte hade den XD. Men de hade jag säkert skrivit om jag inte ens hade druckigt.

 Nä men alla ni som tar studenten ta hand om er, ta det lungt med alkoholen ( jag var riktigt nykter under student dagarna faktiskt ) men ni kan dricka men inte för mycket ;), ta hand om kompisar, ha kul och se upp för polisen ;). Är väll lite tips från mig. Men mest av allt njut av detta för de kommer aldrig hända igen och de finns vissa personer som gjorde min student och jag hoppas ni vet vilka ni är :D.

student bild

Dagen

Jag vaknade halv3, eller vakna och vakna har vaknat 100 gånger under natten och har sovit skit dåligt och jag mår skit dåligt. Jävla förkylning, den har verkligen satt sig överallt. Snyter mig varje minut känns det som, kan knappt äta eftersom jag inte kan andas :(. Jag får hoppas att de försvinner snart och att det är bättre imorgon efter som jag måste jobba och jag har ingen som kan ta över.

På au pair fronten så står det ganska still. SI händer de inget och jag börjar bli lite otålig. Kom att tänka på idag att om jag får familj i början av Augusti så måste jag få Ambassad tid i Juni om det inte går i Augusti. Eftersom jag jobbar hela Juli och jag kan ju inte direkt ta ledigt på ett sommarjobb :/. Fan, jag som är en person som vill ha saker planerat så jag vet vad som händer.

På CC fronten så är jag klar med 95% måste bara skicka ut mail eller papper till de som jag behöver ha referencer ifrån. Känns bra men endå jobbigt att börja med allt på culture care. Känns bra för då kanske det händer nått men jobbigt eftersom jag hade bestämt mig för SI och för att behöva gå igenom hela prossesen igen :/

Jaja livet är inte bra nu, förkylningen dödar mig känns det som. Jag känner mig som en zombi. Men det blir bättre bara jag blir frisk och sen blir det kung när allt på aupair fronten börjar ordna upp sig :)

21 Maj

Idag har internet inte varit med oss. De började funka för nån timme sen :/. Men de gör endå inget för jag har endå bara legat död i min säng. Jag tycker man kan inte bli förkylnd nu :O jag mår såååå jäkla piss och vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen.

Nu sitter jag och kolla på The pacifier,en bra och grymtrolig film tycker jag. Nä nu ska jag fortsätta kolla tänkte bara berätta att jag lever än så länge.

:(

Här ligger jag i min säng med feber och snorig och känns som jag har svalt taggtråd. Sen så håller min dator på att klappa ihop :( inget går bra idag. Kan inte sova för jag mår så dåligt :( jävla förkylning efter detta så får det vara slut vill inte vara sjuk.  Det blir väll att sova med snorpapper och halstabletter i natt då :( blir också förmodligen inge jobb imorgon efter som jag har feber :(.

Men nu ska jag äta godis försova sova och krya på mig så jag blir frisk.


Fy :(

När jag vaknade imorsse så hade jag grymt ont i halsen, senn är jag skulle klivaupp och åka på jobbet så mådde jag pyton. Men de var bara att dra sig upp och åka och jobba. Nu ligger jag med en godispåse och lillvovven i sängen ch försöka krya på mig.

De går inte så bra för vår familj nu typ alla är sjuka XD alla utom mamma så nu är det bara hon kvar.

Nä nu ska jag besöka kylskåpet och kyla ner mig lite och leta efter nått som jag kan dricka.

Woho

Ja jag har ju nu även sökt med Culture care, och jag började söka med dom för ca ett halv år sen. Men all information är kvar så de blir inte lia mycket att göra :D

Men nu har jag suttit och fixat lite med ansökan där. Men nu ska jag ut med lillvovven och sen åka till min bror på sjukhuset.


Design fixning

Nu har jag fixat lite med designen. Måste bara fixa klart headern och lite små saker sen så är det väll ganska klart  :). Om ni inte kan se tryck F5 så ska det nog funka. :D Hoppas ni tycker om de, för jag tyckte det vart ganska snyggt :)

Ett trevlig mail

Jag fick nyss ett trevligt mail från LOndon kontoret. Jag skickade ett mail till dom igår och nu fick jag mail av dom. ( De verkar haft svårt att skicka det till mig efter som jag har hotmail). Men där skrev de som alla andra att jag inte kan få barn under 2 efter som jag inte har tillräckligt med timmar för de. Och det vet jag men denna mening gjorde mig glad: 

I will also let our US office know that you prefer little kids and maybe we can at least propose some families who have 2-6 year olds.

Så hoppas det dyker upp familjer med lite mindre barn snart då :D


Culture care?

Nu är jag lite smått less på allt. Men jag har fortfarande inte gett upp min dröm, jag funderar dock på att även söka med culture care. Inte för att Skandinaviska Institutet är dåligt för de tycker jag inte (förutom att det har gått segt med familjer , men det är ju inte deras fel) Men dock blir det lite jobbigt att gå igenom ansöknings processen men det blir nog lättare om man redan har gjort det en gång. Dock måste jag fixa med alla referencer igen :/ det kan bli lite jobbigt. 



Vad tror ni ska jag söka med Culture care?
Ni som åker med Culture care är dom bra?

Dagen vart värre

Ja dagen har inte blivit bättre :(. Mår dåligt för jag har sovit dåligt och nu när jag kom hem har jag fått vetat att de har lagt in min lillebror på sjukhus :( Så de är inge roligt :(

Wonderful world

Igår när jag och Emma ( min pojkvänns lillasyster) åkte och kolla på när Johan spelade match så lyssnade vi på min iPod i bilen och då började wonderful world med James morrison spela och det var en mening som fick mig att känna igen mig och det var :

Well I thought that I was doing well
But I just want to cry now

Och det är sant på au pair sidan jag trodde jag hade gjort en bra ansökan men tydligen inte efter som jag inte får nån familj :( Och ibland känns det bättre men oftast känns det dåligt, eftersom jag har velat detta hur länge som hellst och jag ser fram emot allt. Och sen får alla bloggare runt om familjer och jag vill också börjat mitt äventyr. Jag har ju till och med sagt upp mig från mitt jobb eftersom jag vill åka. Men vad ska jag göra om jag inte får en familj då, då måste jag söka jobb och det har jag ingen lust av eftersom jag äntligen har tagit tag i min dröm och har även börjat förbreda mig att lämna min pojkvän i 1 år.

Så just nu idag känns det mindre bra :(  

Tysta leken börjar nu

Jag är hos min pojkvän nu, fast han har nyss åkt på match. Men jag sitter här med hans 6 åriga lillasyster. Hon är expert på att prata, så jag jag sa att vi ska köra tysta leken. Det gick lite dåligt från början eftersom hon började skratta för inget och sen började hon prata utan att tänka på de. Men nu går det bra, det har väll gått ca 1025 min utan att vi har sagt nått. Men det blir scharader istället och ibland gäller det att hålla sig för skratt.

Men iallefall ett tips för er som är au pairer eller ska åka som au pairer och tycker att barnen skriker eller pratar för mycket, kör tysta leken ibland funkar de inte och ibland funkar det super bra :D.

Sen sitter hon just nu att spelar mamma mu, ett litet roligt spel :) tänkte nått roligt spel antingen data eller bräd spel kanske man kan köpa till sina värde barn och lära dom nått svenskt spel eller kanske några svenska ord om man köper memory :)

Inte min dag

Det har inte varit min dag idag :/ började med att jag vaknade upp och hade jätte ont i halsen. Sen jobbet gick bra, men jag skulle ju åka och fixa bilen. Och jag och pappa satt oss i bilen och han skulle köra och då testade han vindrutetorkarna och då funkade dom :O och visst var de tur så slipper jag betala men otur eftersom de inte har funkat i två dar men nu funkade dom :/. Men sen skulle jag åka till min pojkvän har lastat in allt har lill vovven i buren och är nästan framme då kommer jag på att jag hade lovat att jag skulle ta med hans fotbollsskor men dom hade jag glömt så det var bara att åka hem och sen ut till han igen :/ 

Men jag får se sen om jag åker och kollar när han har match, det beror på vädret. Efter som det har regnat och varit kallt de senaste dagarna så får se vad det är för väder när de ska åka dit, har ingen lust att bli sjuk :/
 

London är snabb men inte Usa

När jag vaknade imorse så ändrade jag lite i min ansökan bland annat avrese datumet och lite i brevet, sen när jag kom hem från jobbet så var det godkänt :) super bra. Nu hoppas jag bara att en bra familj kan komma lika fort :).

Men idag har det varit jobb och ska snart åka och fixa mina vindrute torkare efter som dom pajjade häromdagen och de var varit jätte jobbigt att köra efter som de har spöregnat de senaste dagarna så jag har inte sett nått när jag kör :/. Men har jag tur så går det att laga dom.  Så nu ska jag åka och hoppas på det bästa att dom funkar, annars tycker jag att det inte får regna nått utan de kommer bara vara sol :) ( fast de tycker jag redan nu).


Dålig uppdatering

Det har varit dålig uppdatering de senaste under dagen och kvällen igår. Men jag var ju och firade min pojvän och hans kompis som har fyllt 20 så igår var det stor fest. Och imorsse mådde man ju lite så där, men pojkvännen mådde värre ch han var tvungen att åka och städa. Men de var roligt så det var värt de.

På au pair fronten är det lungt , eller host family nummer 5 har nu försvunnit från min sida men tyckte de unde ha sagt nått på mailet jag skickade men men så kan det gå. Nu ska jag mysa med pojken och vovven  och hoppas på en familj snart.

Jaaa

Jaa det där med en fråga i timmen gick ju dåligt. Jag har inte skrtivit en fråga i timmen eftersom det har varit mycket folk, sen har även ingen kommenterat heller :/. Men men jag har ju inte haft tråkigt än så de är ju bra. Har bråkat på inplastnings maskinen och klippt lite dåligt :/ men mamma var nöjd så det var huvudsaken. Och om en timme slutar  jag då är det dags att fixa mig inför ikväll då det är fest :)

1 gång i timmen XD

Ja som jag trodde så har det inte varit så jätte många kunder tror vi har haft 4 och två av dom jobbar här XD.
Men tänkte ni som läser kan väll underhålla mig lite med kommentarer?
En gång i timmen så kan jag ställa en fråga :) också kan ni svara på den eller skriva nått annat roligt som kan underhålla mig :)

Första frågan Vad är det bästa ni har upplevt i Usa/ eller vad vill ni uppleva i Usa? :)
Hoppas nån kan svara så jag har nått att göra :) Kan svara på alla kommentarer när jag kommer hem eftersom jag inte kommert in på era bloggar här på jobbet :( annars hade jag läst dom och svarat på era komnmentarer :)

Allt är inte som man tror

Ja ännu en Lördag på jobbet. Det går bra förutom att jag är lite hungrig, men det löser jag med en center godis som jag fick av min pojkvän igår.  Det spö regnar här just så det lär nog inte bli så jätte mycet folk idag.

Men med rubriken allt är inte som man tror,så satt jag och mamma och pratade i bilen nu till jobbet. Vi pratade om au pair att jag tycker det är lite jobbigt att alla bloggar jag läser har en familj eller har en på g. Och det är jätte roligt för  dom och för mig för då får jag läsa början på erat äventyr redan nu :D. Men de känns jobbigt att jag bara har haft familjer med äldre barn typ tonåringar och inte så jätte många. Sen börjar ju även tiden att rulla iväg, efter som jag vill åka i Augusti, och visst Augusti är långt men vore kul att åka i början som jag har tänkt. För min plan var jobba till sista veckan i Juli och sen åka till USa i början av Augusti. Men men får se hur det blir. 

Ja men tillbaks till titeln vi satt och pratade och mamma sa Men du kanske ska flytta fram ditt datum? Jag svarade att det inte gick eftersom jag jobbar till slutet av Juli så det går inte. Men då säger mamma men du satt väll tidigaste avgångsdatum den 7 eller 8 Augusti. Och det fick mig att börja tänka jag gjorde de ju först men jag ändrade väll?? Så jag gick in och kollade och ja mamma har rätt mitt avgångs datum som jag har satt är den 7 Augusti :/ blää för mig där då. men ska ändra den på måndag och ändra lite till i min ansökan om dert inte dyker upp nån bra under helgen :/ men ingen som vet om det är nått spec i London så London kontoret är stängt under veckan?? 

Väntar och väntar

Just nu sitter jag hos min pojkvän och väntar på att hans kompis ska komma och hämta oss, sen blir det att fixa i lokalen där dom ska ha fest imorgon.  Skulle just visa en sak för min pojkvän men han försvann , hans mamma har nämligen skaffat en iPhone och han är lite avis. Men han får lära henne de mesta så han har laddat ner angry bird nu och sitter säkert och spelar de nånstans.

Men påtal om väntar och väntar som rubriken säger, de känns som det är det enda jag gör nu förtiden :/. Väntar på att nån familj ska höra av sig eller snarare att min framtida Host family hör av sig. Väntar på att nått ska hända, väntar på att jobbdagen ska börja , väntar på att den ska sluta, väntar på allt det känns jobbigt att inte ha nått att se fram emot. Vill ha en Host family så jag kan se vad som finns att göra runt där så jag kan söka information så jag får papper att fylla i och nått att se fram emot och räkna ner. Det har gått för låång tid utan att ha nått mål nu.

Nu ska jag åka och pynta

Fredag den 13

Fredag den 13. Är det en otursdag eller tänker man bara mer på de om det händer nått som är lite otur?
Tror på det andra jag, men de som har varit otur för mig idag är väll att alla varor jag skulle locka upp var utspridd överallt och svåra att få tag på. Och sen även att min telefon vart knäpp och det gick inte att ringa eller skicka sms. Tillslut efter att ha startat om telefonen några gånger så funkade den. De är bra har inte lust att köpa en ny telefon nu och bli bunden till ett abbonemang i Sverige och sen åka till Usa. Inte så roligt att behöva skicka pengar hem för att betala för nått som man inte kan använda.

Ikväll som varje fredag så blir det en lungt kväll för mig eftersom jag jobbar imorgon. Men jag tror att jag ska hjälpa pojkvännen och hans kompis med att fixa lokalen de har hyrt så den är snygg imorgon när de ska festas och firas.

Nu är jag biff

Nu har jag nyss kommit ut från duschen. Det gick faktiskt riktigt bra att träna, har bättre kondition än vad jag trodde :D. Så de blir fortsatt träning och förmodlingen ofta, måste ju passa på nu när min bror är sjuk.

På au pair fronten har det inte hänt nått, familj nummer 5 finns fortfarande kvar på min sida. Men jag har sagt att jag inte är deras au pair. Men förhoppningsvis så dyker min host family upp snart :).

Konditons som ett kylskåp

Det var grymt skönt med ansiktsbehandling. Dock ser jag väll ut som en prickig korv efter som hon glömde lite finnar. Men de blir nog bra sen.

Sen efter 5 blir det träning. Frågan är hur kommer detta sluta, jag har ju kondition som ett kassaskåp XD. Men det är ju därför jag ska börja träna så jag får bra kondition.

På tal om kylskåp så ska jag gå och träffa mitt just nu för jag är hungrig.


Nej tack

Nu har jag tackat nej till host family nummer 5. Kändes inte rätt när jag började läsa, sen vart det mer okej efter jag läste det mer. Men det kändes inte 100 så jag tackade nej. Så nu hoppas jag att det kommer nån ny familj snart . :)

Träning

Idag har jag inte gjort så mycket det har varit jobb och varit hemma och gjort lite allt möjligt.

Men imorgon blir det en bra dag tror jag, börjar med ansiktsbehandling vid 1. Sen efter mamma har jobbat klart så blir det träning, fick en glad nyhet av mamma idag och det var att jag kan använda min lillebrors gymkort efter som han kan inte använda det efter som han är dålig och har legat hemma i ca2 månader :( men då slipper jag betala för ett gymkort och det är bra. Så jag och mamma ska gyma lite imorgon sen efter de ska hon hjälpa mig att färga mitt hår. Så det blir nog en bra dag.


Host family 5

City: Stamford State: Connecticut
Children: Jessica (girl, 12), Rebecca (girl, 15).
Pets: None
 
Nu har en till familj visat intresse för mig. De har 3 barn en tjej på 18 som jag inte kommer ta hand om, en som är 15 och en som är 12.
Jag vet inte riktigt vad jag känner för familjen :/ de var inget ja detta är min familj de var nog njä. Men jag ska läsa igenom deras essey igen och så ska jag se hur det blir.

Vagabond USA

Nu när vi gick till ica för att köpa lite gott att smaska på så såg jag en tidning om USA. En hel tidning från Vagabond, det är 116 sidor. Det jag tyckte var lite roligt som jag såg när jag stod i kassa var att det stod Ute i butik 12 oktober till 13 december 2010 XD. Men jag är glad endå för jag har kollat igenom tidningen och den verkar bra. :D

Här är lite bilder på den och det står på framsidan vad som finns i den.

tidning usa
tidning usa
tidning usa
tidning usa

Mitt lilla stora barn

Min pojkvän sitter just nu och kollar på nått barn pogramm på barnkanalen . Nyss började han asgarva och säger kolla det är en älg med horn XD för det först så har älg horn men de som var roligt att det var en antilop som jag berättade för han. Då säger han nej det är en giraff med horn och skrattar. Han som aldrig brukar kolla på barn program sitter och garvar åt detta och verkar tycka det är riktigt underhållande XD. Nyss gjorde ''giraffen med horn'' nån dans med två av benen utåt och då säger han att han ska lära vovven de XD
jaja får se hur detta slutar XD ibland är han som ett litet barn men jag älskar han endå :)

36

DET ÄR 36 GRADER ISOLEN :D.Det är riktigt sommarväder ut nu. Inte ett moln och 36 grader i solen. Sen har jag världens sol älskande hund, jag ser nu att hon har hoppat upp i stolen som jag nyss satt och solade i. Och när jag solar så kommer hon och hopparupp och lägger sig i mitt knä och vänder huvudet mot solen och blundar och bara myser . Den där lilla vovven är rolig hon, hon har ju även nu lärt sig att gå upp och ner i trappor och hon tycker det är super roligt och springer upp och ner upp och ner, och hon ser ut som en kanin när hon hoppar ner för trapporna XD .

Nu ska jag sola i 10-15 minuter till sen måste jag åka och hämta pappa.

TBX

Nu är jag tillbaks från arbetsförmedligen. Degick bra förutom att jag fick vänta ca 30-40 minuter på att få prata med han kah skulle prata med. Men allt är bra och de fortstter som vanligt och han tyckte det var jätte bra att jag skulle åka som au pair :) .

Men nu ska jag lägga mig lite i solen innan jag ska köra pappa till vårdcentralen.


Nu känns det bättre

Nu känns det mycket bättre än igår. Behövde nog bara få ur mig de. Där emot är jag lite less på vissa saker som jag trodde skulle vara annorlunda när nått sånt här hände. Men idag är det bra nu ska jag ut på balkongen äta frukost och sola lite, innan jag ska på arbetsförmedlingen och sen vid 4 ska jag köra pappa till sjukan. Då ska jag även ta med mig mitt medicalform papper som jagmåste ha stämpel på.

Men nu känns det som de börjar hända lite i mitt liv , inte au pair fronten dock förutom att jag är klar med allt och bara får vänta :/ men jag har sagt upp mig nu och ska förmodlgen jobba tills vecka 24, sen har jag även kollat om min lillebror kan få mina timmar, iallefall i sommar sen får vi se sen.

Nä nu ska jag ta minskål med hemgjord rabarberkräm och gå ut i solen :)

vad händer vad ska jag göra? :(

Jag vet inte vad jag ska göra, jag blir ledsen och sur när det inte hnder nått och sen när det händer nått då är det jätte stora barn.
Sen fick jag svar på mitt mail om varför de är så och jag fick ett långt svar men de som satt sig vara att det inte finns många familjer. Vad ska jag göra då ska jag söka nån annanstans också som CC eller STS? Jag vill åka och jag har velat de länge och nu har jag bestämt de och har fixat allt som behövs, det är bara familj som saknas ch de är inte många som är intresserad av mig och då har dom typ tonåringar. Varför blir de så för mig? Varför? 

Jag är en sån person som tänker lite för mycket ibland,och nu har jag så mycket ledig tid så jag går och tänker på de jämt. Och då blir jag ledsen och arg  och jag vet inte vad jag ska göra ska jag skita i att söka eller ska jag fortsätta eller ska jag söka med nån annan förmedling?

Blää nu vart det ett deppigt inlägg men jag är deppig just nu så :(

Host family 4

Under natten så är det en till familj som har hört av sig. Dock tror jag att det är ett nej, för dom har 4 barn och yngsta är 8 och äldsta är 14 och jag vill ha mindre barn åde ålder och inte ta hand om 4 barn :/. Men jag förstår inte varföralla familjer som hör av sig till mig har äldre barn :O Jag vill ju ha lite yngre eller medel ålder :(.

Skönt

De är så skönt att göra ingenting ibland :) Och jag börjar må lite bättre vilket är super bra :)
Just nu kollar jag på big brother och fixar lite med medical form apprerna som jag ska be mamma scanna in imorgon, och har även tagit fram polis registret som jag ska skicka till IS. Men ärdet nån som vet vilken adress man ska skicka till ? Är det den som står på hemsidan? :)


Sen ska jag läsa lite i en typ tidning jag hittade på forex när jag var där. Det står lite om new york som kan kanske vara roligt.

Mår dåligt

Det var jätte trevligt igår på grillningen.
Men nu ligger jag i min säng och myser med lillvovven, och mår inte riktigt 100:/ Tror jag håller på att bli sjuk igen. vill inte vill vara frisk och börja träna. Men jagskainte göra nått idag förutom att städa undan lite och fixa nån mat annars ska jag bara ligga i sängen och ta det lungt och bli frisk.

Förmycket förhoppningar

Nu har vi nyss kmmit hem från grill kvällen. Hunden och pojkvännen somnade direkt när de la huvudena på kudden, men jag ville kolla mailen ifall jag hade hört nått från nån familj. Men nej jag harförmycket förhoppningar. Men det känns lite jobbigt att Ida ( en av mina riktigt bra vänner ) har fått och håller på att fylla i alla papper ch säger att det är mycket och göra, ch jag vill inte stressa med dom :/. Och alla runt en börjar få familjer och jag är glad för dom men det känns när kmmer min då ? Ska jag få vänta 2 veckr till ? :(

Men nu har jag fört in dcktrns del i medical form, jag var ju så dum att jag glömde ta med de jag skulle fylla i så jag får skicka det med mamma på måndag :)

Nä nu ska jag försöka sova och hoppas jag har hört nått tills imorgon :)


Pojkvän

Jäklar vad vi har haft kunder idag :O Lägger man ihop alla kunder under 3 klördagar så slår det inte alla kunder vi har haft idag. Så det har varit fullt upp springa hit och springa dit.

Men iallefall så såg jag nu att jag hade fått en kommentar från en tjej som heter Tess hon sa att hon också har en pojkvän och ska åka som en au pair och undrar hur jag känner att lämna han. Tess jag ska skriva till dig sen på din blogg när jag kommer hem för kan inte läsa den när jag är på jobbet. Först så tycker jag att det är jätte roligt att få kontakt med nån som är i samma situation och har pojkvän :).
Sen att lämna Johan i minst 1 år så visst jag kommer sakna han mycket, men jag hade bestämt mig för länge se n att en kille ska inte stoppa mig att åka. Jag ser som att det kan förstöra förhållandet eller göra det bättre. Jag hoppas ju på det bättre men det vet man ju aldrig.

Men Johan får komma och hälsa på har till och med mutat han med NHL :), nä men han vill komma och hälsa på mig. Men jag känner att han kommer börja jobba som lärling till hösten och då kommer han jobba från 7-4 och om jag skulle byta jobb så kanske jag skulle börja senare och jobba längre. Sen har vi kanske träning och umgås med kompisar och sen sova. Så lägger man ihop all tid så blir det ungefär samma tid som om han kommer och hälsar på mig en vecka i Usa. Sen är det ju att känna närhet om natten de är väll de jag kommer söka mest. Men jag vet att han  älskar mig och jag litar till 100% att han inte skulle göra nått här hemma. För han har kämpat för att få mig i 1 år så nu har han mig då kommer han inte sumpa det bara för att jag flyttar bort, och sen är inte han en sån person som håller på att flörta med alla. Tyckte det var roligt när vi vbar ut nån gång och då kom det fram nån tjej och började dansa med han och han fick panik och visste inte vad han skulle göra, och jag känner det är inte att vara otrogen för att han dansar med nån.

Men när man kommer hem och har varit borta i 1 år så stärker det förhållandet och sen har man ju resten av sitt liv kvar. Och massa kompisar till min mamma säger alltid att du måste åka för annars kommer du ångra dig det gör jag .
Och jag vet jag kommer ångra de om jag inte testar.


Mitt hjärta <3 (om ni kan se bilden vet ej :/)


Lördag 7 Mars

Även idag är jag på jobbet och jobbar tills 2. Just nu är det dött här men runt 12 brukar folk börja rulla in. Känner inte riktigt för att jobba har ont i magen :/ och lite ledsen, eftersom ingen familj har hört av sig i natt heller :( Känns som  jag kommer få vänta länge igen. Tur så får jag nått annat att tänka på ikväll för vi ska åka och grilla hos en kompis och bara hänga och umgås. Vilket ska bli super mysigt var länge sen jag träffad dom.

Nu kom min först kund för idag och självklart så ska det strula :/. Men men tur så fick jag hjälp :).

Ja och idag är det 85 dagar tills Augusti, I augusti skulle jag vilja komma iväg och vad jag har planerat just nu som kommer hända innan Augusti

¤Jag slutar förmodligen ett jobb
¤Jag får förmodligen en ledig vecka runt midsommar.
¤ Jag börjar med ett sommarjobb
¤Jag fyller 20 år
¤Njuta så mycket av sommaren och värmen som jag kan

Det är mina planer som jag kommer på just nu, finns säkert många fler och kommer nog dyka upp ännu fler på¨vägen. Men måste börja planer min födelsedags fest, vet att det är tidigt men många åker bort då och då förvarnar jag. I år ska det vara en grym födelsedags fest, de andra åren har varit bra men jag har inte planerat nått och sen dissar de flesta i sista stunden så i år ska jag boka alla långt innan och sedan försöka hitta en fest lokal. Nån som vet en bra billig fest lokal i Sundsvall?

Nä nu ska jag fortsätta och vänta på kunder och kolla om det är nått jag kan göra. Lär nog uppdatera något mer innan jag slutar.

Twilight och chips

Nu blir det Twilight och pringles chips.
Forks och Twilight ställen skulle jag gärna vilja se i Usa. Är en liten Twilight nörd faktiskt XD. Ingen stor men älskar filmerna och böckerna.

Jaja nu ska jag se första filmen igen för den går på 1an just nu så see you later everyone

Världens mysigaste

Ja planen för kvällen vart lite annrlunda än vad jag hade tänkt mig. Pojkvännen sitter och kolla på hockey med min pappa och jag sitter i mitt rum och kollar på tv och datorn. Men tur iallefall att jag har världens mysigaste vovve som myser med mig. Känner mig så stolt hon börjar lära sig saker nu och lyssnar mer än stor hunden. Men hon är så go för hon ska alltid ligga nära och gosa + pussas så mycket som vanligt. Sen har hon även för små tänder fram ch har lite överbett så tungan brukar oftast åka ut och hon ser lite korkad ut men hon är super söt :)

Molly mus i sin korg






Design fixa

Jag måste fixa min blogg design den är inte så himla snygg just nu :/ Men är inte riktigt klar med headern än heller, men jag får ta och fixa den idag (kanske) och sen be snälla Ida som är så snäll och kunde hjälpa mig att fixa den lite :). dock har vi inte umgåtts mycket efter som när jag är ledig är hon upptagen och när jag är upptagen är hon ledig. Så Ida nu får vi ta oss i kragen och umgås och spela monopool ;) hihi :D.

Förut var jag iallefall på vårdcentralen och svaret var negativt :) så nu ska den bara in på ansökan så är jag klar med de. Dock vart jag lite less när jag kom dit, ick först stå i lång kö och vänta sen när jag kommer fram så säger jag att jag ska kolla upp TBC provet och då får jag som svar det är du som är Amanda va? Ja säger jag. Ja du skulle varit här igår och jag har skickat en räkning till dig. Jag bara VA? Men läkaren och hon som tog provet sa att jag skulle komma idag sa jag :O. Hon bara jaha okej jag men då behöver du bara kasta räkningen. Skönt de så jag slipper betala för nått som jag har fått fel information ifrån.

Men ikväll blir det mys med pojkvännen, blir väll att kolla på nån film. Nån som har någon att rekommendera ? .)

Snälla

Ja det har inte hänt nått under natten som jag hade hoppats:(. Det sitter fortfarande i min hjärna att tänk om de tar 2 veckor eller tänk om det tar mer , tänk om det inte kommer nån :(. Jag vill hitta en familj nu. Jag har ju gjort allt nästan, jag blir klar med hälsopapprerna idag, har växlat dollar, har lite kum vad jag kan köpa till värde föräldrarna men endå så händer det inget. Och jag vet de kommer vll men det känns som ingen gillar mig. Och visst så blir jag jätte glad för alla au pair bloggar jag läser som får familj eller har en familj som är intresserade, men jag blir också lite dep när jag har läst klart för jag är glad för dom men jag tänker jag då när kommer jag få en. Jag jobbar så pass lite ch har så pass lite att göra om dagarna så jag bara sitter och tänker nu kanske jag har fått nått ocksåkollar jag mailen :(.

Jaja nu ska jag til vårdcentralen och fylla i de sista på hälsopapprerna sen ska jag till jobbet och jobba sen blir det väll att kolla mailen igen :(

En stor au pair familj

Som Emilie ( om du vill att jag tar bort din blogg säg till ;) ) skrev som en kommentar på bloggen idag, att vi alla är som en stor au air familj. Och det är så sant man känner ingen men endå får man massa stöd. Jag tycker det är så roligt att det är många som läser min blogg och att folk kommenterar. En kommentar kan göra min dag, och många kommentarer hjälper mig genom svåra beslut eller frågor. 
När jag läser au pair bloggar och nån har fått familj eller a host family intresst så blir jag så glad för dom, och det är så intressant att läsa om persner som ska eller göra samma resa som jag själv håller på med :).
Men jag verkligen uppskattar allt ni gör, när ni läser , när ni kommenterar , när ni skriver i eran egen blogg, när ni kommer med råd.  Och jag vet att jag känner inte många av er och ni känner inte mig men jag är så glad att jag har er vet inte vad jag skulle göra annars :). 

Så tack så mycket att ni finns <3

Okej, nu har jag tackat nej

Okej nu har jag skickat ett mail till familj nummer 3. Jag har tackat nej till dom för de känndes inte jätte bra. Så jag tackade nej. Men jag hoppas att det kommer nån ny host family snart, om det kommerta 2 veckor sen förra gången så kommer jag nog bli lite depp. Men men de kommer väll när de kommer, men jag vill inte vänta i 2 veckor vill ha min familj nu så jag kan slappna av och slippa kolla på mailen hundra gånger .

Ja nu är jag lite smått orolig att ingen kommer höra av sig. Så jag måste komma på nått jag måste göra :/ men jag vet inte vad. Är ledig hela dagen idag men vet ej vad jag ska göra :S

Men imorgon skaj ag till läkaren iallefall och se om jag har fått negativt eller positivt på TBC testet. Jag tror inte jag har de för de syns ingenting på armen, men de får jag svar på imorgon :)

Vet inte :(

Jag känner att familjen låter jätte bra men jag vet inte om det är familjen för mig :/. Men tänk om jag säger nej också kommer det inte nån på flera veckor eller att det kommer familer men de är inte lika bra :/ Jag vet inte vadjag ska göra :'(

Fått svar

Nu har jag fått svar från mamman. Famijlen verkar bra, men är det famlj för mig ?
Jag måste fundera om jag ska fortsätta prata med dom eller om jag ska hopas att nån annan kommer.
Vad tycker ni bättre eller sämre med större barn?

Mer om match 3


State: New York
Children: Lang (boy, 11), Max (boy, 15).
Pets: Dog

Familjen bor 30 min från New york city. Dom har 3 barn, och alla är killar. Bara 2 av barnen behös ta hand om, för de har en 18 årig kille också men han ska börja på collage.
De är ju fortfarande att jag skulle vilja ha mindre barn, men familjen verkar endå bra så jag har skickat lite frågor till dom.
Men det känns så bra att det äntligen har kommit en familj till :). De måste ju ha varit att de inte kunde se min ansökan förut.

Match 3

State: New York ( 30 min till new york city)
Children: Lang (boy, 11), Max (boy, 15).
Pets: Dog

Jag har fått en till match berättar mer sen när jag kommer hem från jobbet. :)

YAYYYYYYYYY :D

Mina ändringar är äntligen godkända :D Familjer välkommna till min sida :)

Har Ingen kunnat se mig?

Har mailat lite med SI nu på morgonen. Frågade hur exakt datumet måste vara på medical pappret. Efter som min läkare frågade om det gick bra om hon bara skrev årtal efter som annars vart det massa krongel. Och det gick bra. Sen kolade jag om varför min ansökan inte har blivit godkänd efter som de har gått ca 1 vecka? Då fick jag som svart att han skulle skicka frågan vidare till nån som kan mer om de, men att familjer nu kan se min ansökan. What ? Har inte dom kunnat sett den? Jag som har trott att familjer inte gillar mig eller att det har varit nått fel med min ansökan :O. Men det verkar som familjerna inte har kunnat kolla på ansökan :/. Så nu hoppas jag att familjer börja rulla in :) då blir jag en lycklig tjej :)

Vårdcentralen

Nu har jag precis kommit hem från vårdcentralen. Jag var grymt nervös när jag åkte men det gick bra. Fick även ta TBC prov, det var som jag trodde en spruta fast de sprutade den bara underhuden. Det känndes lite men det gick bra. Är stolt över mig var super rädd när jag var mindre jag både grätoch skrek. Nu var jag bara lite rädd.
Men nu ska jag tillbaks på fredag och kolla om det är positivt eller negativt.

Det bästa med dagen än så länge är att jag bara behövde betala300 kroner :D. Harläst olika bloggar och kollat på skandinaviska institutet och där säger dom att det kostar mellan 400-600 men läst att några har betalat upp mot 1000 kr :O hur kan det vara så olika för olika ställen för att göra samma sak?. Men men jag är nöjd att det inte var dyrare då har jag mer pengar till Usa :D.

Duktig flicka

Idag harjag varit duktig. Först jobbat sen åkte jag ner till stan och gick på forex och fick ut massa dollar. Sen kom jag hem och städade mitt rum så nu ser det MYCKET bättre ut. Sen damsög jag även lite i lägenheten. Nu ska jag fortsätta  att vara duktig genom att fylla i jobb papprena som måste in imorgon.

Sen imorgon vid 9 ska jag till vårdcentralen :O hur ska det gå :/ det återstår att se :O damdamdaa :)

HP dator

Min dator jag har just nu håller på att rasa samman. Har fått köpa ett nätverks usb för att annars funkar inte internet. Kameran funkade inte när jag skypade med familj nummer 1 och det gick inte att se videon jag hade spelat in med min kamera som spelar in HD- filmer eftersom datorn är för seg eller klarar inte av Hd format.
Men jag kollade nyss mailen och fick se att Smartson hade en tävling där man kan få vara en testperson på en ny HP dator. Som har: den är 21mm tjock, 11,6 HD-skärm, väger 1,6 kg, ljud och bild i HD- kvalite, flera olika sorters internet anslutning.

Det är ju perfekta au pair datorn tycker jag. Lätt att ha med sig bra bild och ljud så man kan skypa med familj och vänner (eller värdefamiljer).
Om du också vill bli en testperson så gå in på http://smartsontestpilot.se/hp-pavilion/bli-testpilot/


Vart kanske ett reklam inlägg, men som sagt så behöver jag en ny dator och har ingen aning vad jag vill ha för en ch då är det bra att testa innan så jag hoppas på det bästa :).


You know you're an Au Pair in the USA when...

Idag när jag kom hem från jobbet såg jag att jag hade fått ett mail från mamma.  Hon hittade texten på nån blogg , vet ej vilken annars hade jag skrivit de men jag tyckte den var bra :).

You know you're an Au Pair in the USA when...

...you always introduce yourself with : 'Hi! my name is (your name), I'm from (country) and I have (amount of children you are taking care of) children!!'


...everybody is greeting you with a 'Hi.How are you!' and you can't respond fast enough, so you say it first!

...the worst thing is, when the dad is working from home

...you know what a S'MORE is.

...you spent all your money at the MALL and you still have nothing to wear

...you hate Dora, The Wiggles and Thomas

...you say silly instead of stupid

...you go to PLAYDATES

...you've seen more movies in one month than in your whole life at home

...you drive over 30 minutes to a friend and you think it's not far

...you only have other Au Pairs as your friends

...you can make bacon

...you say 'like' and 'totally' every three words

...someone has asked you stupid questions like: 'do you have cars in your country?' - 'You don't have Valentine's day?' - 'Where is your country?'

...you don't think it's wrong to have cake AND ice cream.

...you park as close to the store as possible so you don't have to walk even one yard too far

...you cherish moments of silence more than ever before

...you notice yourself saying 'GOOD JOB' a hundred times a day

...you wonder why you slept the whole night long so uncomfortable and you notice the next morning, you slept on a barbie, a lollypop, sandtoys etc.

... you need to be creative to find new punishments because a time-out doesn't work anymore

... you have to admit to mistakes you never did or put the blame on you day for day

...you're sure you don't want own kids within the next 100 years

...you know now exactly how difficult it was for your parents to have little kids and you feel like saying thanks for all you've done to your mum and dad every day

...you're ready to drink anytime of the day

...you start to love disney movies again and can copy every passage of them

...you've learned what it means to be patient

...you know what a LCC is

...you know that you should never SHAKE A BABY!!!

...you take a nap, after you dropped of the kids at school (after being up for just 2h)

...you are DRIVING to the busstop to pick up your kids, which is only 200 meters from your house.

...the kids call you mum cause you spend too much time with them

..... you think $160 every weekend just for shopping and coffee are not that much

... one cup of coffee doesn`t make you awake anymore, it just makes you alive.

..you or your friends are KELLERKINDER!!!!

...you miss the good ol' days when you were able to go to the bakery and get real bread w/ real butter ( not that American shit called bread..haha)

...you don't walk into the bank, you use the drive inn to get your money

...you use Purell instead of washing your hands

...instead of singing song from the radio your singing childrens songs

 Mamma är rolig ibland hon, ja i den bloggen har dom skrivit så och där har dom skrivit så. Hon har blivit helt galen av att läsa bloggar. Och ja jag vet att du kommer läsa detta mamma :) och jag älskar dig men du är välldigt nyfiken ibland ;) Ibland har hon mer kolla på au pair grejer än vad jag har XD


VAD HÄNDER ? :O

Det har börjat snöa här :O WHY?
Märkte det i lördags då snöade det lite när vi skulle hem men tänkte inte mer på de. Sen snöade det lite igår och det snöar just nu. Men varför de är maj, det ska inte snöa då. +att det är ju inte så jätte kallt ute nu :/. BLÄÄÄÄÄ vill ha sommar och sol och bada i mormors pool ( haha tänk den den där meningen med markoolios låt sommar och sol XD )

Forex och hälsoundersökning

Idag efter jobbet åkte jag till forex och växlade till dollar. Jag vet att jag inte har fått familj än men jag vill ju åka och dollarn är välldigt låg nu så då är det ju lika bra att växla in :).  Det känns alltid så anorlunda att ha andra valuter än svenska kroner. Men det är väll bara att vänja sig med dollar :D.

dollar


Sen såg jag även i min kalender att jag ska till vårdcentralen imorgon. Jag är lite nervös inför de, efter som jag har aldrig gillat sjukhus. Sen har jag även hört att man ska ta en spruta för att kolla om man har TBC och jag tycker verkligen inte om srutor :/. Så om nån vill följa med och hålla mig i handen så hojta till :). Nä men det kommer nog gå bra.

Valborg

Gårdagen erbjöd jobb till 2, sen sova en stund. Sen vart det att åka ner till stan ochumgås med trevligt folk och grilla. Senare vart det utgång,träffa trevligt folk, snabb pizza och buss hem.
Lyckad kväll fast jag hade sovit dåligt kvällen innan och inte mådde så bra innan vi åkte och grillade.

Idag ska jag bara slappa och ta det lungt och försöka få bort min förkylning som har varit på gång. Har faktiskt funderat på att skaffa gymkort nu till veckan, men då vill jag veta att jag inte kmmer bli förkyld för då är det bara bortkastade pengar.

RSS 2.0