Help

Jag tänkte faktisk be om lite hjälp från er som läser min blogg. Om ni är au pair och är med i SI, så tänkte jag fråga om ni kunde kolla med eran CC om de finns nån familj somär i rematch eller letar efter au pair.
Jag ber er eftersom jag är ju i rematch och jag har 2 veckor på mig att hitta en familj, så snälla hjälp mig om ni kan :)

Mabye coming back

Fick reda på idag att jag ska få rematch :D. Dock så kommer de berätta att jag har haft hemlängtan + att jag bara får 2 veckor på mig att  hitta en familj.
Så just nu vill jag både tillbaks och inte :/.Jag hann ju inte riktigt komma in i det och många bloggar jag läser så har au pairer åkt hem för de funkar inte. Men endå så hade jag så mycket som jag hade förväntat mig och ville göra och lära känna folk och lära känna en amerikans familj och ha barn som gillade mig och få fira amerikans jul.

Men som sagt så är det inte säkert att jag hittar nån familj men allt är inte bortslängt än :)

Jag lever

Hej alla.
Förlåt att jag inte har skrivit nått, men allt hände så fort och sen har jag inte orkat för jag har inte fattat det än.

Men jag är iallefall i Sverige. Jag fick antingen sova hos en kompis eller boka en resa hem direkt. Och fick inte tag i nånstans att sova så jag fick boka flyg hem. 
Jag håller på att se om jag kan åka tillbaks igen för jag är inte klar i Usa. Det har varit min dröm länge att åka, och att det ska sluta så här känns dåligt :(. Min familj har varit snäll hela tiden så jag vet inte vad som hände att det blev som de blev :(. 

Men jag lär skriva mer när jag orkar:( just nu är jag ganska deppig och vet inte vad som händer. Dock drar jag iväg på semester på måndag till Cypern för att få bort tankarna lite från allt som har hänt. Och sen hoppas jag att allt kan lösa sig och att jag får en ny familj och åka tbx. Annars så kommer jag och hälsa på er som jag känner där :). För jag har inte druckigt tillräckligt med Starbucks ;) ( insider joke). Så menför låt alla som har skrivit och frågat vad som har hänt och att jag inte har svarat. Men jag har inte haft nån ork. Har blivit lite deprimerad av de + jetlegg + att jag vet inte hur min framtid ser ut nu :(. Så jag återkommer med information när jag vet.


Saknar alla er från orienteringen :). ( på bilden är 2 av dom, Josefine och Ida )

RSS 2.0