Trött men jobba jobba

Jag var grymt trött imorse när jag vaknade, för har väll fått ca 2-3 timmars sömn inatt :/. Men det var bara att klivba upp efter 8 och göra sig klar för jobbet. Fast det har gått välldigt bra endå. Har städat lite, plockat upp varor och suttit i kassan. Nu är det bara 1 timme kvar tills jag slutar och då ska jag hem och ta en powernap. 

PÅ au pair fronten står de still. Har inte hört nått och det jag ändrade har inte blivit godkänt än eftersom det har varit bröllop ochg nu är det helg :/. Men jag hoppas familjer kan se min ansökan endå och hör av sig Det börjar ju närma sig och jag måste veta när jag måste säga upp m,ig från jobbet :/. Dock ska jag nog säga upp mig från ena jobbet runt midsommar, eftersom jag får sommarjobb så kan det bli lite mycket att åka ut och plocka upp varor. Dock tar det väll en timme, men vill ju ha lite fritid innan jag åker. Där jag är varje lördag ska jag försöka få så jag kan jobba varannan lördag för vill ju njuta av sommaren.

Nu ska jag försöka hitta nått att göra efter som det inte är några kunder här just nu, men det kommer nog snart ska jag tro.

Dagens måsten

Nu har jag gjort det jag måste idag. Började med att jag gick med en kompis på h&ms vip morgon med frukost, kom därifrån med två par leggins och ett halsband. Sen åkte jag och jobba. Vid 1 åkte jag till vårdcentralen och pratade om sommarjob, så nu är det fixat. Börjar efter midsommar och jobbar till slutet av Juli. Så de är ju bra om jag hittar en familj till augusti :)

Snart tänkte jag och pojkvännen gåner till sta nför han ska köpa lite alkohol tills imorgon och sen åker vi med mamma hem :)

Roligt, men tråkigt

Jga läser lite olika bloggar och tycker det är så roligt att läsa när folk får matchning och läsa deras resa. Men det känns som alla jag bloggar jag läser har fått familjer som är intresserad av dom :) och det är jätte roligt för dom. MEn jag vill också ha en familj.  Jag vet den kommer nog snart säger alla, men jag vill att de ska komma nu åtminstonde familjer som är intresserade som kanske inte är min familj men så jag vet att folk är intresserade :(

Inte min dag

Har sååå grymt ont i mitt huvud så jag vill bara kapa bort hjärnan.
Och jag läste nyss på Nathalies blogg att IS London kontor har stängt efter som det är bröllop där borta. Inge kul för mig efter som jag ändrade lite igår och det har inte blivit godkänd, så jag får nog vänta tills slutet av nästa vecka innan jag hörnått och de vill jag inte jagvill prata med familjer nu :( Blääääääää det är inte min dag idag. 

100 tals dödade i usa :O

Såg på nyheterna nu att minst 190 människor har dött i ett ovädret som har varit där :O. Det är en av sakerna jag är lite rädd för,  vad ska man göra om det kommer en stor tornadmot en :O jaja det lär man ju få veta men läskigt :O

Hum

Det jag ändrade igår har fortfarande inte blivit godkänt :/ Tycker de borde ha blivit de nu :/


Jaa

Jaa de har inte godkänt de jag ändrade å hemsidan, ingen familj har hört av sig, jag vaknade upp med världens huvudvärk och världen suger lite just nu :(

Men grattis iallefall till Ida som har fått en familj :D

Ja nu ska jag hoppa in i duschen göra mig klar gå förbi ica köpa nått och sen gå till dagiset jag har varit på och tacka för att jag har fått varit där. 
Dock lär jag nog inte få gå därifrån om jag känner barnen rätt XD  

Frågepapper

:O kom precis på att jag måste göra papper med frågor om familjer skulle börja höra av sig :O. Perfekt då har jag saker att göra. Skriva i kokboken och göra frågepapper medfrågor till familjer :D perfekt. Dock är jag jäkligt trött :/ så kanske blir att sova snart istället, och göra de imorgon.

Tacopaj

Ja jag har inte sommnat än ska hålla mig vaken en stund till. Men jag kom nyss på att jag måste skriva i min kokbok. Senast jag skrev så vart jag inte klar också skulle jag sova, och sen när jag startade datorn igen så hade allt låst sig och receptet försvann. Men jag har hittat de nu och ska skriva in de sen ska jag hämta mammas receptbok där det finns många bra recept sm jag vill ha med mig. :D

DUNKDUNKDUNK

Nyss kommit hem till mitt hem. Ont ihuvudet har jag och de gör inte saken bättre av att ovanför så spelas det hög musik och det är DUNK DUNK DUNK. Blääää. Uttråkad och slut i kroppen. Tänkernog forsöka sova snart och hoppas jag vaknar på en bättre sida imorgon.

Gjorde nått dumt :/

Ja precis som rubrikensägerså gjordejag nått dumt. Jag skrev lite i mitt brev godkände de, kollade sen så måste kontoret godkänna det :( ochde kommer denogintegöra fören imrgonoch då kan inte familjer semig :'( lite ledsen.

Jobbili jobb

Nu blir det jobb sen får jag se vad det blir.
Men grattis tillk Idisenför sin första matchning :) hoppas detgår bra å skype samtalet också ringer du mig sen ;)

Jaja tack och hej leverpastej


Uttråkad

Just nu är jag uttråkad. Inget att kolla å datorn, desperat housewifes på tv men orkar inte riktigt kolla på de. Är i alnö just nu, och det är fel sida av vattnet för att hitta på nått med någon. Men men big brother börjar väll snart får underhålla mig med de till pojkvännen kommer hem. 

Men jag behöver hjälp har hittat ett linne jag tycker är super fint och funderar på att beställa men jag vet inte vilken färg? de är därför jag frågar er vilken tycker ni?

Så ser dom ut, vilken färg? 

Otålig

Gud vad jag börjar bli lite småttotålig nu. Internet slutade funka och jag kännde att jag måste kolla omde är nån familj som hört av sig. Jag ska inte tänka så. När jag slutadetänka på de så kom de ju två familjer på en gång. Men de är lite svårt när det ärtråkigt väder ute och jag har inget spec att göra. Måste hitta nått att göra . Ska nog ta upp min plan innan familjer började höra av sig, och det var antingen börja sy eller lära mig virka och typ försöka virka mig nått snyggt :). 

Grattis Johan

Idag fyller min älskling 20 år :D

Så stort grattis till han <3

johan amanda på nyår




Grattis älskling <3


2 Veckor

Kom just på att jag har varit godkänd i två veckor :). Dock har de ju gått lite segt den senaste tiden, men de har ju varit påsk så de kan jag förstå. Men nu hoppa jag bara att nån fmilj hör av sig så jag har nått stt börja se frem emot.

+ Att snart ska jag slänga mig över min pojkvänn och gratta honom :D

Hallå?

Jag känner att jag vill prata med familjer nu. Då känns det som de händer nått iallefall, ust nu står det bara still :(. Vill även prata med familjer nu när jag vet på ett ungefär hur det går till att prata med familjer och när engelskan är helt okej. Kommer fortfarande ihåg hur dålig jag tyckte min engelska var när jag pratade med första fammiljen. Dock så tyckte mamman att jag pratade jätte bra engelska och hon pratade så mycket så jag behövde inte säga så mycket. Men det gick så mycket bättre när jag pratade men den andra familjen och när jag skypade med hela den första familjen. Så engelskan börjar komma tillbaks.

Men nu har jag iallefall gömt pojkvännens presenter. Dock har jag inte varit och köpt de sista idag :( , efter som jag har legat hemma hos han med mens värk. Blä. 
Men imorgon hoppas jag på sol :D och då ska jag bli brun.

Vill sola

Varför varje gång jag  kan och har plats och sola så är det inte så varmt och soligt eller så måste jag göra nått annat. Igår tänkte jag sola men de var lite kallt på morgonen också hjälpte jag till lite men Johans födelsedags middags firande. Men när alla har kommit och vi ska käka så blir det jätte varmt men då kan jag ju inte lägga mig och börja sola. Och dag tänkte jag också sola men just nu är det lite kallt och molningt  så det går inte då heller. Hemma är det svårt att sola för vi har en liten balkong och ute är det massa träd ivägen.

Bilder från dagen

firar johans födelsedag
Jag som ser lite trött utfast solen lyser rätt i ögonen, och lill vovven som ligger och sover på stolen.

johans födelsedags firande
Lill vovven och hennes favvo leksak råttan.

johans f firande

Min snygga pojkvän.

johans f presenter 2011

Slutade med att Johan fick några av presenterna idag så här är dom. Mest roliga och saker som har minnen <3

Fullt

Ja nu är jag sååå mätt. Igår vart det dubbet up men påsk mat. Började men att vi åkte till Johans farmor och farfar där det bjöds på påsk mat och underbart väder och godis. Sen efter de åkte vi till min farmor och farfar och käkade påskmat, efterrätt och ännu mer godis, så vi var grymt mätta efter de.
Idag så firade vi min pojkvän som fyller år sm fyller år på tisdag, men han firade med släkten idag. Så hans mamma hade gjort jätte mycket mat och jätte mycket olika efterrätter, så de var bara att trycka i sig mer. Så nu är jag super mätt, skulle nästan klara mig utan mat på en vecka känns det som.

Nu är påsken slut så jag hoppas att familjer börjar höra av sig nu börjar bli lite smått otålig. Måste hitta nått jag kan göra med händerna annars vet jag att när Johan börjar skolan och alla börjar bli upptagna så måste jag göra nått annars kommer jag att uppdatera hotmailen hela tiden. Men kanske får fixa nått imorgon när jag ska försöka att hitta resten av presenterna till min kära pojkvänn. Vet att han inte läser så kan skriva att han ska få 20 olika presenter efter som han fyller 20. Så jag funderar på om jag ska gömma dom så han får leta hihih. Men han kommer bara få 19 nu för en av presenterna jag har beställt kommer inte hinna komma :( men han får den senare.

Nä nu ska jag göra nått annat see you later alligator.

Det som händer

Idag har jag och pappa varit duktiga och men farfars hjäl bytt däck och sen var vi och gjorde ren min bil, så nu strålar min pärla.
 
Au pair fronten är det segt, ingen har hört av sig och familj nummer 2 är fortfarande kvar :S. 

Livs fronten är ganska mycket. Jag är ju ledig till onsdag men imorgon ska jag på Italiensk middag hos min moster, med mamma, mormor. kusin och moster. Vi ska göra de efter som förra året var alla vi i Italien och myste runt och nu ska vi mysa med god mat och kolla på bilder. Sen lördag blir det påsk mat hos farmor och farfar. Sen söndag ska jag till min pojkvnn efter som han fyller år på tisdag, så de ska fira med hans släkt på söndan. Sen så tisdan så fyller ju pojken min år och då blir det väll mys och lite firande.

Nu ska jag käka grillat och friterad pommesfrittes och sen blir det kanske nån mumsig eftertätt :D. 
 

Recept

Nu har jag skrivit 13 sidor med 10 olika maträtter och baksaker. Riktigt duktig av mig dck så har jag skriv kramp. Men jag är inte klar än har massa recept hemma som ska in i boken ,och sen måste jag nog fylla i allt med blck efter som jag skriver med blytch just nu, kanske inte det bästa men blir jobbigt om jag måste sudda annars.

Nån som har nån ide på maträtter eller bakvärk som jag kan skriva in i min kokbok?
 


Svampbob.

Dagen har bestått av sista jobbdagen nu är jag ledig i en vecka. Sen har jag städat. Sen kom mina föräldrar hem från fjällen. Då fick jag en svampbob skrivbook som mamma tänkte att jag kan använda som kokbok. Så nu håller jag på att skriva i lite recept. Ska knäppa kort på den när jag kommer hem har ingen kamera eller sladd just nu. Men de är frågan om vad jag ska ha för recept? Nån som har nån ide ?
Ska kolla i våra kokböcker hemma och se vad vi brukar äta eller vad vi brukar baka.

Wohooo

Okej nån som läser nu kanske tror att en familj har hört av sig, dock så är de inte så lite tråkigt men de som är wohoo är att jag kommer få tillbaks pengar från skatten. Kommer nog inte vara så mycket, men jag har gått runt och trptt att jag har måstat betala tillbaks men de behöver jag inte :). Hej pengar till USA :D.

Design

Eftersom det äe dålig väder ute så sitter jag inne och håller på att leka runt med en header till bloggen. Vet inte riktigt vad jag ska göra eller vilka färger jag vill ha men men de blir nog helt okej hoppas jag.
Ni får gärna komma med förslag vilka färger ni tycker jag ska använda?  :).

På au pair fronten så har det inte hänt så mycket. Inga familjer har tillkommit och andra familjen är fortfarande kvar. Men som min mamma säger så kommer nog familjer höra av sig efter påsk :). 


En liten titt med headern jag håller på med :)


 

Jag har alltid rätt

Japp jag har rätt. Vad sitter pojkvännen och lyssnar på då om och om igen ????????

JO bigbrother låten XD japp den kommer han väll sjunga för mig när han inte spelar den.


Härlig dag

Super härlig dag med massa sol ( dock har vi en för liten balkong ). Men jag hoppas de är lite fint väder imorgon då tänker jag gå upp till min mormor och morfar och sola och förhoppnings vis få mer färg.

Familjen jag har tackat nej till fick jag mail ifrån igår och dom tackar att jag tänkte på saken och dom hoppas att jag får ett bra au pair år :). Och de är ju bra en jag förstår inte varför de fortfarande står att de är intresserad av mig? :/ tycker dom borde ha tagit bort de men jag vet inte vad de är :/. Nån som har nån ide ?

SOOOOL

Gud vad härligt med sol. Jag har solat på balkongen nu ca en timme och jag hade redan då en synlig linje :D. Så jag solar på och hoppas man blir lite brun. Lill vovven vill också vara med, hon sitter i mitt knä och blund och har huvudet mot solen.


Molly nu, dock fick hon kolla i kameran istället för solen :)


Dagen

Dagen började med jobb. Sen var jag och lämnade lite papper , och sen har jag legat ute och solat en liten stund.
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. :)


Hum .....

Tycker det är lite konstigt att familj 2 som jag skickade ett mail till igår och sa att jag inte är deras au pair, dom är fortfarande kvar på ansökan :S. Men de kanske inte har fått mitt mail så de är bara vänta och se :)

Update: Bara för att jag la in detta inlägg och gick in på mailen och kollade så har jag fått ett mail från mamman. Så då försvinner dom nog snart.

Pannkaka löser problemen

Vi i huset ( bror, jag och pojkvänn) mådde väl inte så bra imorsse av olika anledningar, men också gjorde jag pannkoakor till frukost. De gjorde väll allt lite bättre ( fast pannkakorna vart lite dåliga ).

Men på au pair fronten så tackade familj 1 nej igår för de hade hittat nån annan. Och jag tackade nej till familj 2 efter som jag kännde att jag skulle mer vara en privat chafför än en au pair.   Dock har de inte tagit bort min än från ansöks sidan, men de har säkert inte läst mitt mail :/. Men annars står de still, som mamma säger att de kommer nog komma fler familjer efter påsk eftersom nu ska alla fixa runt påsk och kanske åka bort. Men de är bara att vänta och se.
Dock r det lite jobbig för de senaste nätterna har jag drömt att de är runt 3-4 familjer som har hört av sig till mig, och sen när jag vaknar så är det ingen de känns lte jobbigt.


Lite tröst.

Jag förstod att det kunde hände att de kunde välja nån annan men endå så käns detjätte dåligt :(
Trodde nu att lill vovven vill komma upp och sätta sig med mig och gosa när jag satt vid datorn, och ja hon satt sig gosa lite och sen skulle hon ner. Hon skulle till benet hon ville bara ner från soffan :/. Ja jag ska inte tänk negativt men de är inge roligt att vara hemma själv, inget att göra, inget på tv, ingen att umgås med blääää. Då känns allt värre :(.

Jaja de ska bli bra jag måste ha nått att göra, men nu känns det sämst och jag tänker tycka synd om mig hela kvällen + att jag tänker lite sur på min pojkvän efter som han som vanligt lämnar mig när jag mår dåligt :( .


:'(

Fick ett mail av familj ett nu och de har valt en annan au pair :'( så från 2 till noll eftersom jag har valt att tacka nej till familj nummer 2. :'(
Blääää också lämnar pojkvännen mig hemma själv :'(. Nu tänker jag käka mc flurry oreos och kolla på tv och sörja lite.

Skypat med familj 1

Nu har jag skypat med första familjen. Det gick jätte bra förutom att deras mic funkade inte och min webbcamera funkade inte. Men de känns faktiskt bra. Jag har nu skickat ett mail och skrev att jag tyckte om att prata med dom och att jag skulle nog trivas hos dom som en au pair, sen får vi se vad dom säger. De skulle höra av sig i veckan när de har bestämmt sig.


Mitt brev

Jag satt och läste mitt brev som jag har skrivit till ansökan, och jag hatar att läsa när jag har skrivit nått. Men jag läste de nu och jag måste faktiskt säga att jag är riktigt nöjd. Jag som aldrig brukar vara nöjd men jag vart riktigt nöjd nu, de är bra formelerat och skrivet.

:D :D Bra jobbat Amanda säger jag bara :D

Hihi

Just nu år jag  på jobbet, och man kan inte läsa bloggar men jag kan tydligen skriva inlägg :/.
Men här just nu är det dött senaste kunde var för ca en halvtimme sen. Men jag underhåller mig med att försöka komma på frågor till  familjen jag ska skypa med sen vid halv 3.
Jag fick det ganska bekräftat igår från deran nuvarande au pair att de pratar med fler au pairer, för hon skrev att är det dig vi ska skypa med imorgon. Så hon hade ju inte frågat om de bara pratar med en. Men men jag har kommit fram till att väljer dom inte mig så var det inte meningen att dom skulle bli min host family. Och då får jag hoppas att nästa familj är bättre.
Men det är ju inte klart än de har ju inte valt nån än.

Men är det nån som har nån ide vad man kan fråga barnen och hela familjen när jag ska skypa med dom?
Jag hade jätte många frågor jag skulle ställa till barnen härom kvällen men som vanlig jag kommer på att mitt i natten och då orkar jag oftast inte skriva ner de, och hoppas att jag kommer ihåg de dan efter men som vanlig så var  det ju inte så

:/

Jag har mamman i familjen nummer 1 på facebook, och även deras förra au pair. Såg nu att båda dom har blivit kompis med en annan tjej :/ så det verkar som familj nummer 1 pratar med flera. Och de har jag nästan förväntat mig mig men endå känns lite sorgligt. :( men dom kanske kan bestämma åt mig....

Vet inte vad jag ska ha för känslor för jag vet att de kan kolla med andra au pairer, men de är ju den familjen jag tycker bäst om just nu.


Skyped med familj 2

Idag skyade jag med den andra famljen. De gick bra och hon var jätte snäll, men barnen hade mycket aktiviteter och det känns som jag blir en privat chafför. Men jag ska fundera på de och höra av mig när jag har bestämmt mig.

Och imorgon ska jag skypa med hela den första familjen och deras nuvarande au pair. Lite nervös är jag och jag har inte skrivit några frågor, men får skriva dom imorgon å jobbet.


Kan inte sova

Familjen låter super bra ( fast fortfarande osäker om jag vill ha mindre barn) . Men jag kan inte sva har stängt ner och startad datorn 3 gånger nu :/. Men jag måste sova ska jobba imorgon och skypa med den andra familjen och sen ska jag umgås med underbara Ida :D. Dock har jag börjat få super ont i huvudet, men men jag vill umgås med Ida innan hn åker till fjällen.

Nä nu ska jag försöka sova. God Natt  (eller morgon om man vill se de så )

Små eller stora.

Jag känner att jag gillar familjen, men de är fortfarande en liten sak som säger att jag ville ju ´ta hand om mindre barn. Men kommer de komma en annan bra familj med mindre barn?
Är det nån som kan komma med lite rådvad som är roligast och ja men lite råd vad som kan hjälpa mig att bestämma mig? :)

Nu har jag pratat med mamman.

Hon var jätte snäll och hon tyckte min engelska var jätte bra ( dock tycker inte jag de eftersom de vart lite blankt i mitt huvud ) men jag fick svar på mina frågor och hon ställde lite frågor. Och det verkar som en jätte bra familj. Det enda jag känner att jag skulle vilja ha lite mindre barn, men de kan nog ändras nu när jag har pratat med henne. MEn nu skulle vi skick lite frågor till varandra, och imorgon ska jag ju prata med den andra familjen så vi får se hur det blir.

Nervös

Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös :O men mamma som jag tror jag kommer få prata med verkar jätte snäll så varför ska jag vara nervös för.
 Jag får göra lite Stig Helmer
Det kommer gå bra , jag kan engelska
Det kommer gå bra, jag kan engelska XD
Hahaha ja men det går som det går jag kan inte göra bättre än det blir :).

Idag så

Idag vid 4 ska jag prata med den första familjen. Ska bli jätte kul men jag är lite nervös efter som jag tycker inte om att prata i telefon, och n ska jag prata engelska i telefonen. Men det går nog bra de verkar jätte snälla.

Men nån som har nått tips från när man börjar tills man slutar samtalet ?

Nu ska jag gå ut med vovven och ge henne mat.

En till familj :D

Såg nu att de är en till familj som är intresserad av mig :D.
Även dom är från Washington, de är dock från Virginia.
De hade inte gjort klart ansökan för de har nyss börjat leta en ny au pair. De är bra för de vill ha en au pair i augusti och det är då jag vill åka :D. Har svarat på hennes mail nu så får se vad hon berättar.
Även denna familj har 3 barn, dock är det två tjejer som är 8 och 6 och killen är 12 år.

Nu blir jag ju jätte taggad att få prata med dom och se om nån av dom är min blivande hots familie.

Telefonsamtal imorgon

Fick nyss ett mail från mamman i familjen och hon vill gärna prata med mig i telefon. Så imorgon vid 4 ( svensk tid) så ska jag prata med henne. Jag som har lite telefon fobi, men det måste jag klara.
Ska skriva klart alla frågor jag ska fråga, så jag inte glömmer nått.
Det var roligt för hon tyckte det var GREAT ( och ja med stora bokstäver) att jag har varit squash tränare, så det var jätte roligt att höra.

Mamman sa även att jag kunnde skicka mail med frågor jag har, så jag skickade och frågade om hon ville ha alla frågor så vi får se vad jag får för svar tillbaks. Kan ju vara bra att skicka några frågor för jag har så många.


Washington DC

Jag har fått en matchning :D.
Jag hade äntligen börja tänka att de kommer när de kommer de är ju lång tid kvar så de är nog inte så många som kommer höra av sig nu.
Men imorsse när jag vaknade och kollade på mailen så ser jag att jag har fått ett mail från au pair in america och sen ser jag att det står att A Host Family is interested in your application.
Jag vart såå glad och skyndade mig in på ansöknings sidan och ser att det är en familj där som är intresserade.
De bor utanför Washington och har 3 barn, 2 pojkar som är 9 och 14 och en tjej som är 10.
Jag vart super glad att de gillar min ansökan jag har gått och tänkt att jag kanske skulle ha gjort de anurlunda eller ha skrivit de. MEn de gillar mig:D. Så nu har jag skickat ett mail till dom så får jag se när de vill ha en au pair och om vi ska prata imorgon.

Jag vet inte vad jag ska göra är skakis i kroppen vill bara springa runt och skrika. När jag var på jobbet så gick jag runt och log och jag visste inte vad jag skulle göra, jag var på väg in i butiken från lagret när jag skulle in i frysen och hämta varor.

Nu hoppas jag bara att de hör av sig också får jag se om jag ska prata med dom eller inte.
Så nu måste jag skriva klart alla frågor.

Sommaren närmar sig

Fast det har varit dimmigt och dystert ute idag, så märks det att sommaren är nära. All snö är nästan borta och Molly ( lill vovven) vet inte vart hon ska göra sina behov efter som hon är van vid snö. Men idag har jag iallefall ätit mina först jordgubbar, och jag säger bara mums. Mamma gjorde fruktsallad med melon ch jordgubbar också åt vi de med glass MUMS. Tänk att sitta och äta de i solen. LÄNGTAR efter sommaren vill vara brun och gå i shorts och kunna ha klänningar utan att måsta ha strumpbyxor under. Längtar även efter mormor och morfar pool, där tänker jag spendera mycke tid. På tal om poolen så sprang Molly över den igår trodde nästan hon skulle drunkna eller hamna under pool skydet. Men lilla vovven är ju så lätt så hon klarade sig hon vart bara lite blöt.

Nä nu ska jag börja lite med frågorna till familjerna.


Min fruktsallad.

Big brother låten

Nu sitter jag framför tvn och kollar på big brother kanalen som vi har på tvn i vardagsrummet. Just nu håller de på att sjunga big brother låten och efter att ha hört den några gånger så märker jag pojkvännen sitter och sjunger med XD  haha. Ja det är nog inte sista gången jag kommer att få höra den, han kommer nog spela den flera gånger när den är klar.

På au pair fronten så händer det inte så mycket, just nu är jag otålig sitter och uppdaterar allt hela tiden. Jag måste hitta nått jag kan göra om dagarna. Funderar på om jag ska kolla med mormor om jag får låna hennes sy maskin och försöka sy nått snyggt.

Nu hoppas jag det blir mat snart, så jag får mat är lite hungrig och annars kommer jag fortsätta att uppdatera och kolla om nån har hört av sig. Dock så kom jag precis på vad jag kan göra, jag kan fixa till frågorna som jag ska fråga när familjerna ringer.


Dagis

Idag har jag varit på dagis och jobbat lite. Brukar vara där en gång i veckan. Och jag bytte avdelning för ca 2 veckor sen. Jag saknar små pluttarna som var där, men dom som jag är med nu är lite äldre och kan göra lite mer och de blir alltid sååå glad när jag kommer de skriker AMANDAAAAAAAAAAA så fort de ser mig, och sen har jag 6 ungar runt mig som ska dra mig åt alla olika håll och jag ska lyfta dom och de ska leka häst. Men de är roligt och de är såå söta. Men dom blir så ledsna när jag måste gå och de säger att jag MÅSTE komma dagen efter men då jobbar jag å jag säger att jag inte kan. Men då säger de att jag inte behöver jobba.
Och idag sa de att de skulle följa med mig hem och leka med mig här. 
 
Men jag som har svårt att lämna dom när jag har varit hos dom ca 3 gånger hur ska det då gå att lämna min host family och barnen. De kommer ju vara jätte hemskt. Men man kan ju inte leva där hela sitt liv fast man kanske vill, man har ju sitt egna liv och ska skaffa en egen familj. Men jag hoppas min värdefamilj kommer få en speciell plats i mitt hjärta och jag ett i deras hjärtan.


Vad måste man se?

Jag är fortfarande såå glad att jag har blivit godkänd och nu väntar jag bara på en familj.
Men mamma frågade mig häromdan vad jag vill se i Usa. Och då börjar jag tänka vad måste man se?
Nån som har varit i Usa eller bara vet att de måste man se? Skriv och berätta.


JAG ÄR GODKÄND

Jag har suttit hela dagen  och uppdaterat. Men nu så tänkte jag dom har säkert slutat jobbat men jag loggar ut och loggar in igen. Och då var jag GODKÄND :D:D:D

Godkänd från au pair
Syns inte så bra men jag är godkänd iallefall :D.
Nu får jag se hur lång tid det tar innan jag blir kontaktad av en familj.

Inte än.

Jag har inte blivit godkänd än. Men solen lyser och det är väl ca 20 grader ute så jag tänker ta med vovvarna och gå upp till min mormor och morfar och sola och kanske få lite fika.

 

Jobbig natt.

Ja jag har haft en jobbig natt. Kunde först inte sova så somnade väll vid 3. Och vid 6 imorsse mådde inte min bror bra så då vaknade jag då, och trodde det var söndag. Men det var ju måndag så det var bara att försöka att somna om. Vaknade lite senare av världen huvudvärk, men somnade efter att jag hade dragit ner rullgardinen och stängt fönstret. Sen har folk ringt och pappa kom in och frågade när pojkvännen började.
Nu nä jag startade datrn så hopades jag att London kontoret hade godkänt min ansökan men nej. Så de är inte riktigt min dag idag. Får hoppas att de godkänner den idag annars blir jag lite ledsen.

Men nu ska jag mysa med pojkvännen och käka lite innan jag åker och jobbar.
Också så håller vi tummarna att jag blir godkänd idag ;).

Årets första.

Dagen har bestått av jobb från 9-14, sen världens huvudvärk. Så jag tog en tupplur. Nu håller jag på att dö av hunger och doften av maten gör inte saken bättre. Fast de ska bli riktigt gott det blir grillat kött och kyckling med pommesfrits och zatsiki, MUMS. Och det är första grillningen för i år :D. MUMS MUMS MUMS.

Jag har även kommit fram till att London kontoret inte jobbar på helger, så min ansökan blir inte godkänd fören nästa vecka. Men de är ju snart måndag så jag hoppas att den är godkänd då.

Nu ska jag kolla om maten är klar innan jag hungrar ihjäl.

Statusen.

Statusen just nu: Ida har blivit godkänd :D super glad för henne, ledsen för mig för jag vill också vara godkänt men men min tid kommer.
Har nyss blivit lämnad av min pojkvän som måste sova hos sig efter som dom ska hämta han där innan han åker till härnösand imorgon. Inge kul, men har ju min lilla mys vovve och fick även en choklad ask med chokladhjärtan igår så jag får trösta mig med de och big brother.
Sen ska jag även jobba imorgon, bra bra med pengar men skulle gärna sova ut. Men jag får tänka positivt det är pengar till USA.

Nu ska jag sörja med min choklad och big brother och hoppas på att London kontoret jobbar helger :D.

Tack och hej leverpastej.

Made my day.

 Ja som rubriken säger så gjorde det min dag att ansökan var skickad. Dock är jag för otålig för att vänta. Men har inte haft tillgång till en dator så har inte kunnat uppdaterat mailen och ansökan hundra gånger som jag brukar göra så fort jag kommer åt en dator.
Men det gick bra att jobba brukar vara lite jobbigt att stå i ett kallt rum och leta reda på mina varor (som oftast brukar ligga längst ner) men dagen gick jätte bra gick runt och log och inget kändes jobbigt. Men efter jag hade jobbat så åkte jag till pojkvännens mormor och morfar för att hämta han och lillvovven,  där vart man bjuden på lunch. Sen har jag inte gjort så mycket. Ikväll blir det lungt med filmmys, eftersom jag jobbar imorgon och pojken min ska spela fotbolls match.

Molly mus i sin korg 
Slutar inlägget med en bild på min lilla vovve som just nu ligger och sover i mitt knä.

Den är skickad :D

Vaknade nyss och orkade inte riktigt kolla på datorn men jag kände att jag måste kolla  om dom har skickat min ansökan!
OCH DET HAR DOM :D

Nu måste jag bara vänta på att de i London ska godkänna de. Vet dock inte hur långtid det tar.
Men sen får jag leta efter min värdefamilj :D
Jaja nu måste jag iallefall kliva upp och åka till jobbet.
Men see you later alligator.

Jaha?

Ja de har inte skickat min ansökan än. Vet inte om de har pratat med min reference som de inte fick tag på i torsdags, men tycker de är lite konstigt för min kompis Ida så har dom inte ringt alla men henne hade dom skickat idag. Ja men jag är jätte glad för henne och hoppas att hon får söka familj snart så hon inte börjar gå på taket ;) , haha nä men både hon och jag tycker det ska bli kul att hitta våra familjer de är ju de man har längtar till (jag om man bort ser att få åka till usa och jobba som au pair men med stadiet som man är i nu). 
Men pratade men har ratat med Ida så hon ska hjälpa mig att fixa en snygg design. Så ni slipper se den som den ser ut nu, hahaha borde fan kunna allt som har med hemsider och kodning att göra eftersom jag har gått på media programmet, men har faktiskt aldrig fått in kodningen :/ men men ska försöka fixa en header imorgon så kan det nog bli nått snyggt tills nästa vecka. Får se när vi har tid.

Men nu ska jag gosa ner mig med lillvovven och pojkvännen och peppa inför jobbet imorgon. 

Äntligen

Så nu efter mycket krångel har jag äntligen fått till en blogg.
Just nu håller jag på att söka som au pair till usa. Jag har fyllt i alla papper ( förutom hälsopappret) gjort intervjun och fick veta igår att de håller på att ringa runt till mina referenser. Och idag fick jag även ett samtal från skandinaviska institutet och de sa att de har fått tag på alla förutom en och pratade med henne på eftermiddan och hon skulle ringa dom imorgon. Så förmodligen kommer de skicka papperna till london imorgon, och sen när dom är klar där så kan jag få börja prata med familjer.

Jag märker själv att ända sen jag började med min application så har jag suttit och uppdaterat både application sidan och mailen typ jämt. Kan sitta uppdatera ena sidan sen uppdaterar jag andra sidan sen går jag tillbaks till första och uppdaterar den igen för att se om jag har fått nått jag ska ändra eller om jag har fått nått nytt mail. Tänk då hur jag kommer sitta när jag ska bli matchade med familjer, haha jag kmmer ju att uppdaterna ännu mer då.

Nä nu ska jag titta på tv och uppdatera mailen lite till haha. Och sen ska jag hämta pojkvännen från träningen.

RSS 2.0