Utslangd

Jag har blivit utslang fran min familj. Maste antingen aka hem om nan dag ( da far jag stanna) elelr aka till en kompis. Och jag har direkt inga kompisar som bor nara :/. Har kollat med Ida sa jag far se om jag kan bo dar nan dag.

Karringvagn pa Kohl

Vi hittade inte en kundvagn utan en karringvagn som vi korde runt med inne pa kohl :)

Underbar dag med Ida:D

Idag sa har jag varit med Ida :D .
Det borjade att jag skulle ta mig till henne och la in hennes adress och akte. tyckte att det var lite fel vag sa jag akte av 2 ganger och fixade innan jag fick till de, och fick aka tillbaks och sedan aka ratt till henne :D.  Vi akte forst och kollade starbucks med de (som manga andra sallen ) hade stangt :/. Men da sag vi subways ,sa vi korde pa de :). Sedan ville vi shoppa och akte till Walmart som var jatte stangt :O. Men da fortsatte vi aka och sag Kohl. Dar vi gick in och jag shoppade lite saker som ni kan fa se en annan dag :). Sen akte vi och forsokte fa tag pa godis. Och vi lyckades efter manga om och men. 

Sen begav jag mig hem :).

Na nu ska jag sova :) see all of you tomorrow :).

( oc Ida sa att manga av hennes kompisar och familj laser min blogg och eftersom hon inte har fatt vara bilder an sa ska jag forsoka lagga ut som imorgon :) ).  

Flying buddies


Josefine, Ida och jag

Mina flygkompisar :D. Vi hade sa roligt pa orientering ( fler var inblandade men de gar sa segt sa de blir fler bilder nan annan dag ch da kommer de andra ocksa upp :) ).

Men Josefine <3 har skrivit till sin CC och hon kanske har hittat en familj :D sa da kommer jag bo nara Jossan :D:D yay:) Hon ar faktiskt saknad :( alla ar de :(.

Och Ida <3 ska jag formodligen traffa imorgon beroende pa vadret och Hurricanen :D

Dom 2 gor mig glad <3
Sjuk hur underbara personer man kan mota :O. Oc hvi har kannt varandra i 2 veckor , och det ar som vi har kannt varandra i flera ar :O

Bo nara Sandra :D

Jag borjade prata med en tjej nar jag vart matchade med min familj, och hon vart matchad samma dag och sen dess har vi pratat mycke. Hon har stottat mig nu ( de har aven min familj och mina kompisar fran orientation<3 ) hon har aven kollat med sin CCom de finns familjer dar :)  lar sakert inte handa att jag hamna nara henne :/ men de skulle vara grymt :d (Fast jag hade saknat mina orienterings kompisar :( men jag far komma och halsa pa ;).

Men jag kom  och tanka, tank om jag far en familj nara Sandra i San fransico vad tusan sk jag da gora med min vinterjacka XD. Men som sagt de lar ju inte handa, och skulle de handa far jag losa de da :). Mina paron far komma och halsa pa och ta med den hem ;D

<3

Sitter nu inne och vantar pa att Hurricanen Irene ska komma; Det var meningen forst att jag och Ida skule ner till New York , men den planen forstordes for nagra dagar sedan. Sen var det att jag skulle aka till henne i Stamford. Men min vardmamma sa att de hade stangt av vissa vagar sa de gick inte.

Sa nu ar det bara att vanta och hoppas pa det basta.

Sen hur det gar i rematch, jag behover inte aka hem an , men de verkar inte tro att jag kan fa en familj :/. Men vi far se hur jag gor. Jag vill stanna men enda inte :/.

Men saknar min familj och Johan :(. Och mina orienteringskompisar :(. Och aven Sandra som ar sa snall och pratar med sin CC om de finns nan familj dar som behover en au pair :). Sa jag haller tummarna att natt hander och att allt blir battre. Skulle kannas lite jobbigt att aka hem pa ett satt :/ eftersom jag har inge jobb och sa:/

men om nan vill sa kolla garna med eran CC om de har nan familj i narheten som behover en au pair :)

Just nu...

Just nu ser de ut som de vill att jag aker hem. For familjen kanner inte mig riktigt sa de kan inte skria om mig. Sa Si tror att jag inte kommer hitta nan familj :/.

Men de kommer en hurricane hit imorgon sa om jag ska hem far jag aka mandag eller tisdag :/.

Daligt

Just nu sager jag daligt :(

alskar vardmamman

Jag verkligen alskar vardmamman. Vi satt ute i 3 timmar igar och pratade om allt och inget. Bland annat sa hon att hon forstar att jag inte klarar av tjejen och att det ar okej och att hon vill att jag ar lycklig.  Sa det kanndes bra. Sen nu pa morgonen skypade jag med pappa, och jag horde inte att familjen var vaken sa jag var i mitt rum med dorren oppen. Katten kom in och hoppade pa mig och klaste mig och var elak. Sen krop jag ner i sangen och kollade pa tv och katten lag med. For jag tankte de kommer vall in och sager att vi aker pa jobbet nu eller kan du ta hand om henne. Men jag trodde de kanske sover eller ar uppe och gor natt. Men vid halv 11 skickade jag ett sms till mamman och sa sag till mig nar du vill att jag ska ta hand om henne. Men da fick jag forst tillbaks att jag kunde hamta dom pa deras jobb (de hade tydligen akt pa jobbet och jag har inte hort natt :O ) Men sen fick jag tillbaks att jag inte behovde och att jag kunde vara ledig idag :D

Sa nu ater jag browne som jag och tjejen gjorde for nan dag sen, och jag har skickat ett sms till en tjej som bor nara och som vile gora natt nan dag, och jag ska kaka med henne ikvall pa appelbee's. :) sa far se vad jag gor :). Annars aker jag nog till target eller natt.

Rematch

Idag fick jag veta att jag ar i rematch. Jag har sagt till min Lcc att jag har matt daligt och att jag funderar pa att aka hem eller byta familj. Sa Lcc pratade med mamman idag och da vil hon rematcha. Sa idag har jag varit har en vecka och jag ar i rematch. Familjen ar bra men jag skule inte klara av lilltjejen :( sa jag hoppas jag hittar en bra familj annars far jag aka hem :(.

Local counsler

Ja idag har jag pratat med min LCC. Hon kom runt 09.20 och jag fick papper och sen var det typ hej da :/ Jag som trodde att vi skulle prata sjalva och aven prata med vardmamman. Och hon kom med papper pratade med mig och vardmamman sen gick hon. Sa jag skickade ett mail till henne att jag inte mar bra nu och jag vet inte vad det ar. Och jag fick ett svar ganska fort. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska gora :(. Jag bade vill och inte vill stanna :( Sa jag far se hur det blir.

Svar

Jag fick en fraga som jag tankte svara pa.

hej!
tack för en bra blogg, kul att läsa om ditt äventyr :) jag ska också ansöka till SI snart, i början av januari tror jag. så jag har bara en liten fråga om hur mycket allt kostade för dig?
hoppas allt känns bättre snart och att din tid i usa blir toppen! /johanna

Svar: Just nu kanske de inte ar sa roligt efter som det var lange sen jag la up bilder och efter som jag mae lite daligt just nu :(+ att jag inte kan skriva med Svenska bokstaver XD. Men jag tackar att du gillar den :D.

Men svar pa fragan. Jag tycker verkligen du ska soka med SI jag ger dom topp betyg. Fran ansokan till att man kommer till familjen :). (sen kan jag inte saga sa mycket nu eftersom jag just har kommit hit). Men de kostar olika for alla, eftersom de beror pa hur mycket vardcentralerna tar for att man ska bli undersokt.
Men for mig sa sag det ut sa har: 
6000 kr for flyg + 2 extra forsakringar som Si har.
300 kr for halsoundersokning.
980 for Visum
230 tror jag for internationellt korkort 
175 for polisregister

De var nog allt :) sen kopte jag ju aven presenter till familjen , men de ar inget maste och om man vill sa behover de inte vara dyrt :).

Hoppas de hjalpte och hoppas allt gar bra for dig :). Och om du (eller nan annan har fler fragor sa ar det bara att fraga :) )


Mardrom

I natt dromde jag en hemsk drom :( och de far mig bara att ma sammre :(. Och fick mail nu om nar nasta cluster meeting ar, och den ska vara den 21 September :O. De ar 24 nu sa de ar en manda :/ Tur att jag hade tagit kontakt med de som bor i narheten annars hade jag aldrig lart kanna nan :/. Men da ska vi ha drivings safty class :O de kan man vall inte ha pa ett cluster meeting da vi ska lara kanna varandra och ha roligt. De ar inte roligt de ar som att ha korletioner igen + att jag har gatt AAA kursen som mina hostparents betalade for, sa jag har fatt all information hur man kor sakert :(.

Blaa.  

Saknaden

saknaden efter min pojkvan ar jobbig. Just nu kanns det inte ratt eller fel att vara har :(.
Idag var forsta jobb dagen sjalv. Det gick bade bra och daligt, bra nar vi hade natt att gora men jag ar fortfarande lite jetlegged sa hjarnan funkar inte. Och ibland kanner jag bara att jag vill grata :(.

Jag kanner ingen, jag har inten bil an (for den ar pa lagning). Jag hittar inget. Sa jag vet inte vad jag ska gora :(. Dock sa att familjen jatte snall och gulliga, och jag har lyckats saga nej till lilltjejen och fa henne att gora de jag vill >D (stolt).

Men jag har just nu skickat ett mai till alla au pairer i mitt cluster, sa jag hoppan nan av dom hor av sig och vill hitta pa natt. Och sen ska jag traffa min Community consler pa onsdag runt 9. sa vi far se vad hon sager da.

Na nu ska jag lagga mig i min sang ata lite godis och tycka lite synd om mig, och peppa mig for imorgon + att komma pa natt vi kan gora imorgon :/.

Ps. Mamma,Pappa< Johan eller nan annan trevlig sjal dar ute, kan ni skicka lite godis till mig ? Gillar geisha, blaa ringar, snickers, twix, notkram och igelkottar :D tack : D

Faktiskt

Haha, laste en kommentar som Ida (som jag akte samtidigt som och jag har umgatts hela orienteringen med) skrev. For som min kusin kom fram till att vi inte far saga faktiskt i Usa (sag det sjalv sa kanske ni forstar). Men nar vi satt pa New york turen sa satt vi langst fram och hade guiden brevid oss. Och jag sa faktiskt 2 ganger och sen kom jag pa mig att jag far inte saga de nar nan amerikanare ar i narheten. Sa jag vander mig om for att beratta for Ida vad jag hade gjort. Da kommer hon med den klockrena kommentaren Det har jag faktiskt inte tankt pa XD haha hon bara nej nej jag skulle ju inte saga sa XD. Nar man vet att man inte ska saga natt ord sa blir det atomatiskt att man gor de XD haha .

Vi hade det grymt roligt under orienteringen ( kanske inte att sitta och lyssna). Och de var tack vore mina svenska tjejer och min danska tjejer. Trakigt att nagra av dom bor i Boston :( men jag har nagra nara :D sa jag tycker vi ska dra ihop en fika snart ? :D

Spy kids 4D

Idag borjade dagen med att jag skypade forst med Johan och Molly <3 saknar dom saaa mycket :(. Sen skypade jag med mamma och pappa (som jag ocksa saknar).

Sen sa skulle vi aka till familjen country club. Vi skulle aka dit och bada. Men nar vi kommer dit sa spo regnar de :O. Sa vi gar in och kakar lunch dar , och hoppas pa battre vader. Det slutade regna men det var inte bra vader sa min host parents visade mig runt, sa jag hittar om jag aker dit och badar men lilltjejen. Sen bestammde vi att jag och Isabella skulle ga och se Spy kids i 4D (alltsa lukt). Sa min host mom akte och fixade biljetter och vi ndra var kvar och lekt i lekparken som finns dar. Sen kom min host mom och hamtade oss. Och jag och Isabella vart av slappta pa bion, och jag var lite forvirrad men det fixade sig. Vi hade biljetter sa vi kopte en dricka var och jag kopte en popcorn. Sen gick vi in i salen och den var inte direkt stor :O. Men vi hittade 2 platser. sa vi slog oss ner.men de var tur att vi kom nar vi kom for manga andra fick sprida ut sig . en mamma satt sig ner och hade barnet i knat for det fanns inte 2 platser brevid varandra. 
Men det gick bra att kolla och kollt att man fick ett lukt kort som man skulle skrapa och lukta pa under filmen (dock sa tyckte jag allt luktade lika). \


Men nu har vi nyss kommit hem och vi var och kopte saker sa vi kan gora egen pizza :) mums.  

Hej

Hej alla jag har det jatte bra hos the host family. Dock sa saknar jag Johan och Molly jatte mycket :( Men jag har det bra har och jag ska kolla nan dag snart om det gar bra att Johan kommer och halsar pa :) Min Host family ska aka bort i Oktober och jag tror inte jag ska med, sa ska kolla om kanske Johan kan komma och halsa pa da :). Men vi far se hur det blir.

Nu ska jag ga ut och umgas med dom. Och sa far jag ser vad som hander denna dag :). Jag ska skriva mer nan dag, men jag kanner att jag vill lara kanna dom battre och lara mig hur de gor och sa :)

Jag lever

Jag lever och kommer att beratta om New York nan annan dag eftersom min dator ar trasig :( Men vi hors senare :) Kanske senare ikvall nar jag kommer fram om jag inte ar for trott :)

See you later aligator

Brandmän

Vi skulle nyss gå till Target och kolla. Men på vägen hittade vi en fin kyrka som vi ville knäppa kort på den, och sen kom jag på attjag sville ta kort på alla. Så vi knäppte med alla. Sen så ser vi på andra sidan att brandmän som står och vinkar till oss. Så jag och Josefine springer över, och alla andra följer med.  Och brandmännen var jätte snälla dom körde ut brandbilarna och vi fick sitta i dom, och de visade när de åkte ner för brandstången och massa saker :D och alla hade kameror med sig så vi har många kort därifrån nu :D.

Jag tänkte lägga upp ilder nu :/ men datorn är för seg :( Så ni får se dom när jag kommer till min värdfamilj :)

Strömavbrott och brandlarm

Ja jag kan ju säga att efter lunch så har det hänt mer saker än att vi har fått lära oss saker XD. Det började med ett strömavbrott när vi hade siesta och alla satt vid datorn. Så det vart svart och hissarna funkade inte. Sen så samlades alla i ett av konferans rummen där vi har orentering, men där fick vi inte vara eftersom strömmen inte funkade. Så då gick vi gå upp och sitta på golvet och få lite information. Sen kom strömmen tillbaks och vi gick tillbaks. Men efter ett tag kommer en av ledarna och säger att vi måste ut för det brinner i tvättstugan. Så brandlarmet går och vi får gå ut. Sen kommer det brand bil efter brandbil. Slutar med att det står 6 brandbilar utan för. Sen efter ett tag så hade de släkt branden och vi fick gå in igen.  Och vi är ju 180 au pairer som går in samtidigt, och när jag går förbi brandmännen som står och kollar när vi kommer in så sger han it was a good day to be here XD haha. Ja och precis innan vi var vungen att gå ut så sa hon som har föreläsningen att amerikaner är inte så van att se au pairer så de kommer att prata om oss mycket och alla kommer vilja se och prata med oss, och sen hör man de XD haha. Ja men nu gick vi 25 min rast så jag ska bege mig ner snart :)

Men hoppas alla har det bra hemma. Och mamma new york turen är imorgon. Och jag har pratat med Johan så han kommer nog på freda.

Äntligen

Äntligen så får jag prata med min älskade pojkvän <3 dock så har vi strömmavbrott just nu så min dator kommer dö när som hellst :/

God morgon (eftermiddag)

Nu är jag vaken och ska snart bege mig ner och käka frukost. Och sen börjar dag 2 på orienteringen kl 08.30 och sen håller vi på till  8 :(. Lite jobbigt men vi har lunch och siesta mellan 12.15- 3. Så då ska jag försöka skypa med Johan <3 och kanske mamma om hon är inne :).

Nä nu måste jag göra mig klar innan svenskarna kommer och knackar på.

Dag 1 på orientation

Så nu är första dagen klar :). Allt går bra, jag har snlla människor runt mig. (Tyskar i mitt rum som jag inte har pratat så mycket med dom :/ eller jo en av dom som är jätte snäll och pratar jätte mycket när man är själv med henne :) ).

Men dagen har gått bra och ganska fort faktiskt. devar väll inte det roligaste att lyssna på menhon som pratade var snäll och rolig så det gjorde allt bra :). Sen käkade vi god lunch. Och jag säger bara ni som känner mig vet att jag brukar äta sakta och lite, men nu  har jag ätit mycket och fort (stolt) :D.
Men vi var klar medd AAA kursen vid halv 4, då gick vi till mallet och gick runt och kollade köpte en Chocklat chip frappetchino och satt och kolla på människor och pratade. Och jag måste bara säga mllet är STORT :O vi trodde det var jätte litet, men det vart större och större ju längre in vi kom :O. Men vi gick inte så länge men jag köpte ett nagellack (nu blir mina naglar fin mamma ;) ), hårsnoddar (som jag hade glömde hemma :/) och en tröja.

Sen gick vi tillbaks och träffade 2 svenskar till också gick vi och åt. Sen efter de satt vi vid datorn lite och sen gick vi och badade i poolen :D. Dock så var det varmare förut :(. Sennu så har jag legat i sängen och käkat lite godis. Och nu tänkte jag gå till Josefine och Ida.

Igår ringde min värdpappas syster au pair tll hotellet och hälsade mig välkommen :) så det var lite chockande men välldigt trevlig. Och hon skulle nog dyka upp på onsdag för hon ska hit då :)


Lunch

Så nu har vi haft halva AAA kursen. Det är väll inte det roligaste men hon som har kursen är jätte snäll och rolig :)

Men nu ska jag skypa lite med mamma sen blir det lunch :)

Amerikansk frukost

Då är jag tillbaks från frukosten och den var faktiskt bra. Jag åt en våffla och den var faktiskt god :). Sen smakade jag ven en amerikans kanelbulle och de funkar faktiskt :) inte riktigt som svenska kanelbullar men helt okej :)

Nä nu ska jag springa bort till Josefine och låna en toffs av henne så jag inte har håret ivägen sen :)

God morgon från New York

Så nu har jag vaknat till p hotellet i New York :).
Flyg resan igår gick bra de var bara lite läskigt turbelens lite då och då :). MEn jag fick åka med Ida och hennes familj ut till arlanda så det var jätte snällt :D. Sen på flygplatsen träffade vi Josefine :D. Sen var det bara att köpa frukost och sen fick vi gå till gaten. Sen så lyfte flyget lite sent, men vi flög ikapp de och landade lite tidigare. Sen var det bara att gå igenom passkontroller och hämta bagage, och sedan förska hitta au pairs of america tanten som skulle hämta oss. Men efter 1 timme väntan ungefr så hittade vi henne och hon var jätte snäll :). Sen fick vi sätta oss och vnta 1-2 timmar på bilen som skulle hämta oss. för det var massa olyckor på vägen eftersom det regnade så mycket.

Sen anlände vi till hotellet :) Vi var dom först, eller vi och 2 danska tjejor som var jätte snälla :) som vi har hängt med :)

Just nu så bor jag med 2 tyska tjejor som pratar välldigt mycket tyska :/ men de har även pratat engelska med mig så det går bra :)

Nu måste jag hitta nått att ha på mig och sen möta upp My sweidish friend for som brekfast :D.
 Berättar mer sen. Och om det är nån som vill skypa eller så så har vi lektioner till 3 sen vet jag inte vad vi gör så jag kanske kan sypa då :)  

Framme

Nu är jag framme i Stamford New york :) Uppdaterar senare

Det går inte

Allt går dåligt nu.
Min väska väger för mycket.
Johan måste på nån jävla skit träning där de bara ska få information :(

JAg vet inte vad jag ska göra har typ pani nu :O

Stressad

Nu är jag stressad. Hae nyss fikat med Amanda och håller nu på att packa. Men Jag gick in och kollade hur mycket det får väga igen och då står det 23 istället för 28 som jag trodde :/ så jag tror min väska kommer väga för mycket när jag är klar :O får kolla när allt är klart.
Snart ska jag också hämta pojkvännen. Och det känndes idag när jag åkte hemifrån han och hade sagt hej då till hans familj så började jag gråta i bilen :(. Så det kommer vara jobbiga dagar framöver :(.

Nä nu måste jag packa och städa och fixa allt :O
Önska mig lycka till för de kommer jag behöva :/

Nu är det klippt

Idag har jag klippt och slingat håret. Så nu känns håret bra igen :).
Sen vart det en fika med Sofia och sa hej då til henne. Sen har jag myst med pojkvännen. Men han åkte nyss på träning så nu sitter jag och skriver in resten av recepten i min kokbok och ska skriva in nummer i min adressbok.

Jag kan inte förstå att imorgon är min sista dag i Sundsvall :O min sista dag med min underbara pojkvän :(. Jag kommer sakna honom MYCKET :'(.

Nä nu ska jag fortsätta att fixa så jag kan mysa mycket med min pojkvän sen:) + att vi ska till ica maxi för jag ska köpa ostkrokar och godis :D:D:

Väntat paket

Igår fick jag hem ett väntat paket från nån sida som pappa vet :). Jag hade beställt ett minneskort till min digitalkamera, en fjärkontroll till min systemkamera och sen en förstoringslins till min systemkamera dock var det fel storlek :(.

Och sen idag fick jag hem mina bilder som jag hade beställt :) Så nu ligger de i mitt fotoalbum och sen så har min älskade pojkvänn fått några. Sen har jag en bild som pappa ska få och 2 till bror min och en bild som jag ska rama in och ge till Johans föräldrar :).

Jag har inte fattat att idag är det två dagar tills jag lämnar Sundsvall :O och 5 dagar till jag lämnar Sverige :O.
Och jag har mycket kvar att göra känns det som :O
Men jag har lämnat lite kläder som ska tvättas till mormor ( eftersom vi inte har nån tvättmaskin :/ ) och idag har jag sagt hej då till Amanda :(
Imorgon ska jag klippa mig och fika med Sofia och säga hej då till henne :(. Sen blir det att åka till arbetsförmedlingen och lämna in papper om att få pengar och att säga att jag åker till Usa. Sen måste jag upp till mormor och lämna mer som måste tvättas. Sen om jag hinner hem och paka lite mer.

Sen torsdag så blir det träffa Amanda W och vi får se vad vi hittar på :). Sen har jag sagt till Johan att vi ska ner till stan och åka trampbåtar :D och sen blir det grillat hos mormor och morfar. Och sen blir det att mysa så mycket som möjligt med Johan eftersom på fredagen 06.30 kommer morfar och hämtar mig och kör mig till min faster och sen åker jag till Stockholm och är där tills jag åker till Usa på söndag kl 09.10 :)

Have you meet Amanda?

Idag ska jag fika med Amanda :). Blir förmodligen sista gången jag ser henne innan jag åker :(
Men sen kom jag på igår att idag ska jag fika med Amanda Å, imorgon skulle jag kanske träffa Amanda K och sen på torsdag ska jag träffa Amanda W, haha XD En riktig Amanda meet Amanda vecka.

Jag har nått att göra varje dag :O.

Måndag: Fika med Amanda
Tisdag: Träffa Amanda
Onsdag: Klippa mig (vet bara inte hur än :O )
Torsdag: Träffa Amanda
Fredag: Åker jag till Stockholm

Söndag: USA

1 Vecka

Idag är det 1 vecka tills jag åker till Usa :). Och om en vecka nu så är jag i New York :D

Bath time

Idag ska jag och Johan använda ett presentkort som vi fick i jul, som vi ska använda på himlabadet.
Vi har aldrig varit där så det ska bli kul att se hur det ser :) Sen ska jag köra Johan till en kompis till han för de ska på träning, och jag ska hem och fixa massa saker som : Städa klart mitt rum, packa klart, gå igenom allt på soffan, kolla vad som ska till Johan och kolla vad som måste tvättas. Sen skulle jag även behöva åka till farmor och hämta köttbullar :).


1 År med min älskling <3

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 1år :)
Och det har firats med pizzabuffe på casinot , och tanken att vi skulle spela (men vi fattade inget XD). Men sen har vi bara myst och ska snart sätta på en film och mysa mer :)



Älskar dig älskling <3

Internationella körkortet

Igår fick jag mitt internationella körkort :D Så nu har jag alla papper som jag måste ha :D



Snabbare än en skrivare

Okej jag tar tillbaks att de inte skulle komma nån :/.
Men jag kan nu säga att jag är snabbare än skrivaren XD  haha

Nu ska jag äta lunch .

Sista jobbdagen

Idag är det min sista jobbdag i sverige innan jag åker. Och jag kan ju inte säga att den började bra:/. Vi har haft 1 kund och då strullade skrivaren :S. Så vi kunde inte skriva ut kvitto. Sen skulle jag skriva ut mina flygtider, men då srullade också skrivarna :/. Men nu har jag fått ut mina flygtide, så nu är det bra :). Dock så spöregnar de ute så det är frågan om hur många kunder det kommer att komma idag:/. 

Sen efter jobbet så ska jag träffa en kompis som bor i östersund, som kommer och hälsar på:). Sen senare så ska jag och min pojkvän fira att vi har varit tillsammans i 1 år <3 så då blir det att gå ut och äta och bara mysa han och jag :) 

Det blir bara bättre :D

Allt blir bara bättre och bättre idag :D.
Först fick jag flygtiderna, sen  gick jag in och kollade hur många väskor och hur mycket de fick väga, och då stod de: Continental Airlines will accept up to two pieces of checked baggage with a maximum weight of 50 pounds (23 kg) per bag and a maximum outside dimension of 62 inches (157 cm) per bag in exchange for the applicable service fees
Så jag får ha 2 väskor :D Kung.

Sen så skickade jag ett mail till värdmamman, och jag fick svar att det var skönt med direkt flyg och att kommer och hämtar mig på orienteringen :D + att hon hade fixat en gps till mig sp jag kan hitta :).
De är verkligen FÖR snälla :D. Det känns såååå bra att de är min värdfamilj :)

Ps: Visade sig att vi inte får ta med oss två väskor :(

FLYGTIDERNA :D

Gick in på min mail nu och såg att jag hade fått ett mail från au pairs of america. Och det var mina flygtider :D:D Som jag har längtat.
Så jag skyndade in för att kolla, och vet nu :D Jag åker DIREKT FLYG :D:D:D:D. Har även pratat med Ida och hon åker också samma :D. Nu hoppas jag bara att Josefine får åka med oss.

Så vi åker 09.10 från arlanda vilket inte är så farligt :). Och sen är vi framme 11.55 :D.


Syns kanske inte så bra men där är mina flygtider :D

Birsta med kusen :)

Nu ska jag fixa mig lite och sen drar jag ut till birsta för att umgås med kusinen :) Och jag ska inskaffa presentpapper ( tror värdfamiljen skulle tro att jag var lite konstig om jag kom med julpapper på presenterna XD ) Ich sen så skulle jag behöva lite små saker :).

Sen ska jag hem och packa lite mer :).

Min Almanacka

Här är min nya Almanacka från personligalmanacka.se


Framsidan


Baksidan


Inuti


Längst bak, sudoku :D

Tiden går fort :O

Ja tiden går verkligen fort :O Idag är det 10 dagar tills jag åker :O.
Men de jag skulle göra idag så hann jag att beställa bilder XD. Jag åkte lite sent från Alnö + att jag fick ta hand om en liten vovve som inte mådde så bra :(

Men nu har jag iallefall fått hem min almenacka (som ni ska få se sen när jag har min kamera och sladd). Och jag är grymt nöjd :D

Nä som sagt tiden går fort för nu måste jag packa sedan hämta pojkvännen och åka hem till han och fixa mat :)

Dagens to do:

Detta är vad jag ska försöka göra idag:

¤Beställa bilder jag vill ha med mig
¤Börja packa riktigt ( har börjat lite men mest bara slängt i allt)
¤Städa klart rummet.
¤Kolla vad som måste tvättas
¤Kolla vad jag ska ha med mig i stockholm ( inte till usa)
¤Skriva mer i Kokboken

Sen är det säkert mer men kommer inte på dom just nu :/


Hair







Jag har ju klipptid på onsdag. Och som vanlig så vet jag inte vad jag vill göra med mitt hår :O.
Här är några sätt jag har haft de under åren. Vad tycker ni? Blond? Rött? Brunt? Långt? Kort? :O 
Jag har ingen aning vad jag ska göra  


När du inte jobbar så kan du ringa mig :)

Jag skypade nyss med Ida, och Johans lillasyster Emma sprang omkring och klädde ut sig i olika saker för att visa Ida. Dock så funkar inte Johans skype så hon kunde inte se. 
Men efter jag hade skypat med Ida så sa jag till Emma att snart får du prata med mig så där. 
E-Ja men om jag inte ringer så är det för att jag inte får låta pappas dator just då, fick jag som svar.
A-Ja men du kan nog låna Johans för du måste ju låna hans skype, berättade jag.
E-Ja men då kan jag ju ringa dig fast inte när jag inte kan.
A-Nä men jag kommer ju jobba så jag kan ju inte jämt heller.
E-Nä men du får prata med Johan när du jobbar så kan vi boka in nått sen

Hahah hon är för söt. Johan vart hennes lilla sekreterare XD.
Barn är ju för söta :)


Besök av Oscar

De var super mysigt att vara och bad aoch sola :) Det var ett tag sen jag gjorde de, eftersom jag har jobba och för att det har varit dåligt väder. Men nu hoppas jag på en fin brun färg :)

Nu har också Oscar ( åskan som vi sa när jag var liten).Jag har aldrig gillat åskan, för jag brukar alltid lyckas att vara själv när den dyker upp :(. Men nu är min underbara pojkvän här, så då känner jag mig trygg :D.
Men nu vill han ha datorn så jag kan nog uppdatera sen när han är på träningen :). Då kommer ni nog få hjälp mig att bestämma mig vad jag ska göra med mitt hår ? :O

Bada

NU blir det att åka och bad ame Johans mamma och lillasyster :) Och det blir på en strand för första gången i år :O . Dock så måste lillvovven stanna hemma,så vi får se hur det går. :D 

See you later aligator  

Kokbok

Nu den senaste timmen har jag suttit och skrivit i min kokbok som jag ska ha med mig till Usa. Dock är det väll lite fail för det är väll inte samma trempratur på ugnen där som här ? :O dl mått har jag redan köpt som jag ska ha med mig. Sen de andra som inte är så bra är att de flesta recepten är baksaker eller efterrätter XD haha.


Ni kan se min kokbok bakom påsen :) Jätte fin svampbob kokbok . Och jag tror lilltjejen gillar svambob också så det är ju bra :D

Måns Zelmerlöv- Smedjesmurfen

Hörde nog det roligaste nu. Johans lillasyster hörde nyss Cara mia med Måns Zelmerlöv på tv nu. Och sen kom hon till Johan och sa att det var inte orginalet för den är svensk, också så gick hon och startade låten hon menade på deras mamma iphone. Ja vad hör man då? Jo smurfarna som har gjort om den låten XD Smedjesmurfen tror jag den heter XD haha . Men det var grymt roligt , 6åringar kan ju komma på de mest roliga sakerna som finns XD

Frukost

De känns nästan konstigt att vara ledig :O. Men nervousitetet har börjat närma sig för det känns som det är 1000 fjärilar i magen :O. Och jag har även börjat packa lite, men jag har inte börjat lagt i kläder och väska är redan full :O. Hur tusan ska jag få med mig allt jag vill ha med mig :/. Men nån dag framöver så ska jag packa ner allt och kolla hur mycket väskorna väger. Jag hoppas dock att jag får flygbiljetterna snart så jag vet hur mycket väskorna får väga :). Men de är kul iallfall att vi är 3 tjejor som åker från arlanda, och vi pratar ganska mycket på facebook och de är super kul:). Och sen kommer även 3 tjejor (tror jag ,för jag har inte hört att nån av dom ska åka den 14) till hos den 15 :D så vi kommer vara 6 stycken svenskor :D. 

Dagen vet jag inte vad som kommer hända, jag har lite saker jag måste göra dessa 12 dagar som är kvar bland annat:
¤Göra färdigt min kokbok
¤Skriva in alla adresser i adressboken.
¤Beställa foton.
¤Packa klart
¤slå in alla presenter.
¤Skriva ut alla viktiga papper.

Sen är det säkert så mycket så mer. 


Nä nu ska jag gå och käka frukost med Johans lillasyster Emma, som jag tar hand om nu medans deras mamma gör lite olika ärenden. Men det är bra för Emma är ungefär samma ålder som lilltjejen jag ska ta hand om :) Så då kan jag lära mig lite olika lekar och så som jag kan lära Isabella :). 


 

Skypat med Ida :D

Jag har precis skypat med Ida som är på orientation just nu :). De var när hon åkte som jag kände att det är snart min tur :O och min nervousitet satt igång lite grann. Men jag saknar Ida, vi började detta äventyr tillsamman och nu finns hon inte här :(. Men om  veckor så är jag i samma land :D Och vi ska skypa mer inna jag kommer och sen får vi boka en dejt i Usa :D 



Jag och Ida för många år sedan. (lånade den av Ida för jag har ingen bild på båda oss :O men de ska det bli ändring på i Usa )
 

Flyttat

NU har jag flyttat ut till alnö bara för att umgås med min underbara pojkvän. Men det blir att åka hem och sova på fredag för att käka med bror och för att jag jobbar på lördag.

Imorgon åker mina föräldrar utomland så dom kommer jag inte se fören 2 dagar innan jag åker :(

Flyginformation+ tandläkaren

Nyss fick jag flyginformation. Dock står det att jag ska åk den 15 iställe för den 14 :/. Och två av personerna som står att de ska åka den 15 vet jag ska också åka den 14 :/. Men Ida fick ju lika dant så det är nog inge problem men hade ju varit roligt med rätt information, om vilka som åker samma dag :). Men men, nu väntar jag bara på flygtider och hopaps att jag Ida och Josefine kommer på samma plan och får sitta brevid varandra :D.

Men om ca 5 minuter ska jag åka ner till stan för att gå till tandläkaren för sista gången innan jag åker :) Önska mig lycka till att jag inte har nått hål :O. Nä nu måste jag göra mig klar att åka :D VI hörs senare.

RSS 2.0