Culture care?

Nu är jag lite smått less på allt. Men jag har fortfarande inte gett upp min dröm, jag funderar dock på att även söka med culture care. Inte för att Skandinaviska Institutet är dåligt för de tycker jag inte (förutom att det har gått segt med familjer , men det är ju inte deras fel) Men dock blir det lite jobbigt att gå igenom ansöknings processen men det blir nog lättare om man redan har gjort det en gång. Dock måste jag fixa med alla referencer igen :/ det kan bli lite jobbigt. 



Vad tror ni ska jag söka med Culture care?
Ni som åker med Culture care är dom bra?

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag har bara bra erfarenhet av Cultural Care hittils :) tycker inte man kan säga att någon organisation är dålig direkt, det är ingen organisation som är perfekt! Jag ser inga fel med att söka sig till fler organisationer, det är ju snarare en fördel än nackdel :) Fast det är dyrare att åka med CC, det är väl det enda. Dock behöver du inte betala något alls förens du fått din familj! :)



Är ju iofs lite jobbigt att gå igenom ansökningsprocessen igen, men det kan det vara värt om det betyder att du kommer iväg när du vill :)

2011-05-18 @ 18:01:48
URL: http://sofiaaupair.bloggplatsen.se
Postat av: Sofia

Okej :) jag vet inte om de hunnit ändra det när du sökte då men nu gör man sin ansökan online med dem :) de hade papper förut, men de bytte förra året! Ja men precis :)

2011-05-18 @ 18:27:34
URL: http://sofiaaupair.bloggplatsen.se
Postat av: Sofia

SV: Jo, det kan man säkert göra :) jag är inte så hajj på sånt där. Jag föreslår att du ringer in till Cultural Care imorgon :) för du måste få inloggningsuppgifter av dem.

2011-05-18 @ 18:48:47
URL: http://sofiaaupair.bloggplatsen.se
Postat av: carro

jag håller på att ansöka med cc nu och dom verkar bra. men går dock väldigt segt även där...

2011-05-20 @ 18:05:49
URL: http://carroaupair.blogg.se/
Postat av: Alice

Sv: Vi sitter i samma båt du och jag, med matchningar som går segt :-(

Jag funderar tvärt om mot vad du gör; att ev. söka till SI också ;) För just nu går det suuuuperseeeegt med CC, jag blev antagen den 1:a april och nu i veckan fick jag min första match... Lycka till :)

2011-05-23 @ 16:15:40
URL: http://aliceinaupairland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0