Vet inte :(

Jag känner att familjen låter jätte bra men jag vet inte om det är familjen för mig :/. Men tänk om jag säger nej också kommer det inte nån på flera veckor eller att det kommer familer men de är inte lika bra :/ Jag vet inte vadjag ska göra :'(

Kommentarer
Postat av: Cajsa

Sv; Jo, det är så skönt att ha det fixat! :D



Jag tycket inte du ska bestämma dig för en familj du inte känner dej 100 på. Jag tror inte det blir värt det! Lycka till! :)

2011-05-05 @ 13:45:51
URL: http://mybigadventure.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vad sa din magkänsla när du fick läsa om familjen samt har fått mail från dem? Tror den för det mesta stämmer överräns med hur det blir i slutänden. Samtidigt som jag förstår att man är rädd för att kanske inte bli matchad med en lika bra familj igen. Man vill ju inte vara för petig när det gäller detaljer, men du ska ju ändå bo där ett år så, det mesta måste ju kännas bra liksom :)



SV: Verkligen, självklart hade jag blivit jätteglad om mamman skrivit något liknande. Men att just barnen uttrycker sig och känner så som dem gör, gör mig superglad :D

Svår situation, ja men det är ju jättebra! Få lite tankar från en utomstående och bolla sina idéer och funderingar med :)

2011-05-05 @ 14:23:56
URL: http://heymlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0